Hana Krampolová má už z ostudy ušitý kabát a může si být stoprocentně jistá, že napodruhé už jejím a Jiřího báchorkám neuvěří vůbec nikdo. Do drogerie v obchodním centru Palladium prý chodí často. Po první krádeži v jiném obchodě si na ni teď ochranka dávala pozor. A vyplatilo se... Tedy Hana má nejspíš opačný názor.

"Jsem ostraha od bezpečnostní agentury PCP euro a střežím drogerie po celé Praze. To já chytil paní Krampolovou při krádeži. Skryla si zboží do tašky pod psa a když zaplatila malý nákup a vycházela z prodejny, tak jsem ji zadržel," řekl muž, jenž nechtěl být jmenován, pro server Super.cz.

Byla pod vlivem?

Hana se podle manžela prý chtěla jen domoci výhry za nasbírané body. "To, co ta žena tvrdí, že u nás něco vyhrála a takové ty bláboly, to je vše lež. Drogerie nemá žádného prodavače, jak řekla, pracují tam samé ženy. Navíc zákaznici u nás nedostávají dárky tímto způsobem, jak tvrdí ona. Rozhodně nic nevyhrála," tvrdil. Zdálo se mu i, jako by byla Krampolová pod vlivem nějakých narkotik.

Z průmyslových kamer se navíc zjistilo, že Hanin lup nebyla jen rtěnka pod psem. Někde jinde schovávala i tužku na obočí. Policie už nad ní asi taky zlomila hůl, jelikož ji po vyvedení z Palladia ani nepokutovala. Hana zatím bere jen věci nižší hodnoty, takže  to není bráno jako trestný čin. Ale na druhou stranu s chutí roste hlad...

Fotogalerie
11 fotografií