I když se Krampol v hloubi duše stále domnívá, že jde o nějaké podivné spiknutí proti jeho drahé polovičce, pravda bude zřejmě jinde. Herec a moderátor má slušný příjem, teď, když točí Nikdo není dokonalý a navíc ještě seriál Elixír mládí, se jeho měsíční příjem pohybuje okolo 150 až 180 000 korun.

Určitě slušná částka pro dva lidi, v tom pes zakopaný nebude. Jenže Hanka Krampolová bere silné utišující léky a může se stát, že pod jejich vlivem neví, co dělá. Svědčí pro to i slova očitého svědka z místa druhé krádeže ve středu v Palladiu v centru Prahy. „Paní Krampolová působila značně zmateně. Vůbec se nebránila, když ochranka našla ukrytou řasenku a rtěnku v tašce na psa. Vypadala, že je pod vlivem nějaké omamné látky,“ řekl muž Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová vysvětluje, co se stalo v prodejně, kde údajně kradla Jan Jedlička

Krampol žertuje ale lehko mu není

Navíc si Hanka vůbec nepamatovala, že incident řešila policie. Její mluvčí přitom zásah Blesku potvrdila. Při první krádeži v pražské Rytířské ulici 23. května zase prodavačka mluvila o tom, že paní Krampolová byla opilá. To ale herec vyvrací s tím, že jeho žena na léky pít nesmí. Pak ale mohou podivný stav Hany, který popisují oba svědci krádeží, mít na svědomí právě prášky, které bere.

Měla by se určitě co nejrychleji poradit s lékařem. Jiří Krampol má zato, že pro něj je nejlepší lék na vypjatou situaci sranda. „No nazdar, to jestli má Blesk půldruhého milionu čtenářů a všichni budou volat, že moje žena kradla, tak budou vaše noviny za chvíli vycházet tlusté jako bible,“ konstatoval herec.

Na závěr ještě vzkázal reportérovi Blesku: „Stavte se u nás někdy brzo ráno, když jde Hanička pro tmavé rohlíky. Třeba k nim čórne paštiku.“ Přes lehký tón, který se Krampol snažil při hovoru udržet, se ale v jeho hlase stejně objevila obava. Herec musí tušit, že něco není v pořádku

Fotogalerie
8 fotografií

Co je to Kleptomanie

Kleptomanie je psychiatrická diagnóza. „Člověk, který jí trpí, nedokáže nebo nemůže opakovaně odolat nutkání krást. Nechce se krádeží obohatit, bere totiž nepotřebné zboží, které často ani nepoužije,“ vysvětlila Blesku pražská psychiatrička Simona Papežová. Podle Papežové nemocný pociťuje silné napětí před krádeží a velké uvolnění po ní.

„Ukradené věci pro něj obvykle nemají žádný význam, často bývají zahazovány nebo tajně vraceny na původní místo. Kleptoman není člověk, který by neměl dost fi nancí, ale krade, aby pocit napětí ustoupil.“ Papežová potvrdila, že mezi kleptomany patří i dobře zajištěné ženy, které neodolají levným maličkostem, přestože by si je mohly bez problémů koupit.