"Udělali jsme dobře, že jsme s Eliškou netlačili na pilu, takovéhle věci chtějí čas. O Velikonocích jsme skočili do čtyřkolky a vyrazili na Moravu. Bylo to pro rodiče překvapení, ale myslím že dopadlo velmi dobře. Domácí slivovička, tradiční zvyky a hodně zpěvu udělalo své," prozradil Blesk.cz Vašek.

"S Eliščiným bratrem jsme vyrazili na koledu, a to byla jízda. V každém baráku jsem si musel dát panáka, měl jsem toho opravdu dost," směje se muzikant, kterého nadchlo, že se ve Strážnici, odkud Eliška pochází, dodržuje tradice.

Noid se s Eliškou vydali na dovolenou netradičně buginou
Autor: Martin Procházka

Bučkovi zpočátku nebyli Noidem nadšeni. Vadil jim jeho bujarý styl života, četné tetování a hlavně, že je ve svém věku rozvedený. A to je pro ortodoxní katolíky velký problém. "Naši měli k Vaškovi pár výhrad, ale už je to v pohodě. Viděli, že se máme moc rádi a hlavně, že je na mě moc hodný a v každé situaci mě dokáže ochránit," říká půvabná misska.

Zamilovaná dvojice spolu už delší dobu bydlí v Eliščině pražském bytě, protože oba mají práci v Praze, takže denní dojíždění do Vaškova uhříněvského domu by bylo velmi náročné.

Vašek s Eliškou už mají plány na prázdniny. "Chceme na motorce projet pár míst po Čechách, a pak s mým bráchou Štěpánem a jeho rodinou vyrazíme do Chorvatska," říká muzikant, který hraje v muzikálech Robin Hood a Jesus Christ SuperStar.

Fotogalerie
6 fotografií