Podle zatím dostupných informací Alex zemřel na zápal plic. Blesk.cz zjistil, že to nebylo poprvé, co se vizážista s touto nemocí potýkal. "Vím, od jeho kamarádů, že to bylo již podruhé během krátké doby, co onemocněl zápalem plic," řekla Blesk.cz moderátorka Zuzana Belohorcová, která se o smrti Alexe dozvěděla až od nás.

Jeho kamarád, který patří mezi známé pražské kadeřníky pak prozradil, že poslední dva dny před smrtí ho lékaři uvedli do umělého spánku. "Jeho maminka prosila kamarády, ať už za ním ani nechodí," dodal náš zdroj. Takže kamarádi na něj budou vzpomínat z posledních SMS, které jim psal. Stálo v nich: Ještě tančím...

Belohorcová se o jeho smrti dozvěděla z Blesk.cz

"Opravdu zemřel? To jsem vůbec nevěděla. Minulý týden jsem potkala jeho kamaráda a ten mi říkal, že má Alex zápal plic, vzkázala jsem mu brzké uzdravení. Netušila jsem, že je na tom tak špatně," řekla Blesk.cz slovenská kráska, která se s Alexem pracovně potkala při reality show Big Brother. Hromek byl totiž v televizi Markíza velmi oblíbený, jako vizážista se podílel na všech jejích velkých projektech (SuperStar, Big Brother, Let´s Dance).

Čtyři možné příčiny smrti

Ani Belohorcová netuší, co Alexe skonalo. "Vím, že měl vyčerpaný organismus. Hodně pracoval a málo odpočíval. Ale jestli to byla příčina, opravdu netuším," míní Zuzka.

Další spekulací, která mladého vizážistu možná zabila, je anorexie nebo bulimie. Nahrává jim fakt, že Alex byl vegetarián a kromě zeleniny téměř nic nejedl. "Byl kost a kůže, už to s hubnutím přeháněl," shoduje se většina.

Mezi další příčiny spadá i oslabený imunitní systém. Prý s tím léta bojoval a byly dny, kdy téměř nevycházel z domu, jak byl unavený.

A poslední teorií a tou nejstrašnější je AIDS.