Vilhelmová s Dykem už dávno přestali na veřejnosti tajit svůj vztah. Jen před pár dny se vrátili z první společné dovolené v Portugalsku, kde byli i se dvěma syny, jež má Vilhelmová s Čechákem. Zatímco odkopnutý manžel se doma ze žalu opíjel, kvůli čemuž se dostal do potyčky s taxikářem, který po něm střílel, Táňa si užívala romantiku.

Ve středu odpoledne se zamilovaná herečka poprvé od návratu objevila na veřejnosti. Společně s Martinou Formanovou (45) představila audio verzi bestselleru Skladatelka voňavého prádla, které propůjčila svůj hlas. Když Táňa pak cédéčko ukazovala, muselo jí být jasné, že fotografové budou mířit na její ruce. Táňa hrdě všem předvedla, jaký nový prstýnek zdobí její ruku. Že by dárek od mladého milence? Dosud byly její prsty holé poté, co před pár týdny odložila snubní prsten.

O soukromí mlčí

„O soukromí se vůbec bavit nebudu, pouze o práci,“ nedala se obměkčit Vilhelmová, kterou teď čeká spousta práce. Začíná totiž už zkoušet na Letní Shakespearovské slavnosti, kde dostala roli ve hře Zkrocení zlé ženy. „Léto budu trávit hraním a s dětmi,“ prozradila Blesk.cz Vilhelmová. Právě proto si zřejmě s Dykem vyrazili na dovolenou už nyní.

Martinu Formanovou ve vyprávění o soukromí tak zatím následovat nejspíš nebude. Manželka slavného režiséra Miloše Formana (79) totiž ve své knižní prvotině, jež se dočkala několika vydání, vypráví otevřeně o svých vztazích, o Karlu Gottovi, jehož byla milenkou, i o životě se slavným režisérem.

Při představení audioknihy byli oba tito muži samozřejmě také přítomni. Večer měli všichni naplánovanou společnou večeři, na kterou je po odvysílání VIP zpráv doprovodí také Gottova žena Ivana. Připojil se k nim také herec Jiří Lábus, který byl na křtu cédéčka také.

Fotogalerie
9 fotografií