Bárta už několikrát řekl, že by si se svou láskou rád zahrál. Tentokrát to však nebude. „Mediálně by to bylo zajímavé,“ doufala miss před konkurzem. Bučková ale nepřesvědčila režiséra Jána Ďurovčíka, který je znám svým nekompromisním přístupem k hercům. „Eliška by potřebovala hodiny herectví. Slyšel jsem, že se rozhodla je brát a to je dobře. Potenciál má, ale musí začít menšími rolemi. Mile nás však překvapila,“ shrnul výkon modelky. Ta se nedostala mezi poslední tři. Přesto za sebou nechala daleko ostřílenější kolegyně.

Protekce nefunguje?

I když má Noid v divadle silné slovo, tentokrát to vůbec nepomohlo a jeho přítelkyni roli nepřihrálo. „Tady stejně žádná protekce nefunguje, pan režisér Ďurovčík je přísný,“ bránila se Bučková. Těžko říct, zda za těchto okolností bude tedy v muzikálu Bárta vystupovat. Jména předem obsazených hvězd totiž divadlo přísně tají. Nad výběrem protagonistů do chystané novinky dohlížejí i autoři, členové populárního Elánu.

Vzhledem k výsledkům konkurzu se Noid rozhodl připravit pro svou milou překvapení. Dovolenou na Moravě a ne ledajakou. Cestu si neužijí v romantickém duchu ani luxusu. Bárta svou přítelkyni přijel vyzvednout z akce, na které byla, buginou. 

Fotogalerie
5 fotografií