I když je scénář tajný, Maciuchová naznačila, co oblíbenou kantorku Miriam v Ulici čeká. "Takže vím, že se Miriam vrátí do školy, že se potká s Peškem (Rudolf Hrušínský), že se postupně bude vracet její rodina, z Německa bude pendlovat Jaroušek (Martin Hofmann), a že se objeví její muž. Bude to bohatý život. A všechno se to bude proplétat a navzájem ovlivňovat," říká herečka, které se po seriálu, kde strávila pět let, moc stýskalo.

"Na společenství lidí na Ulici nedám dopustit. Bylo mi tady těch pět let dobře a můžu jen doufat, že se vrátím do podobného prostředí. Samozřejmě to nikdy není stejné. Plac a lidé kolem něj se obměňují, jako se obměňuje každodennost. Ale doufám, že to bude zrovna tak příjemné. A když ne, tak si to příjemné budeme muset udělat," svěřila se na stránkách televize Nova Maciuchová.

Zatímco paní Hana by měla začít natáčet v červnu, její syn Jarda Hejl v podání Martina Hofmanna už od minulého týdne v ateliérech natáčí. Ale ani on natož někdo ze štábu ani slůvkem nenaznačil, o čem jeho role je.

Fotogalerie
5 fotografií