Na charitativní módní přehlídce se předváděly šaty v africkém stylu. Šperky, které zdobily dekolty slavných dam, se poté následně vydražily. Překvapením bylo, že šperk, který měla na sobě Ivana Gottová, nevydražil její manžel. Gott sice navrhl počáteční cenu 21 tisíc korun, více však nepřihodil, s 22 tisíci ho přebil cizí muž.

Přehlídka a dražba byla v rámci nadace Lejly Abbasové, která celou akci společně s modelkou Ivetou Lutovskou odmoderovala. Lejla, která stále musí nosit sádru na noze, přišla o berlích. Mezi přestávkami odpočívala na křesle, aby nohu příliš nezatěžovala.

Fotogalerie
28 fotografií

Monika Marešová (35) přišla pouze v doprovodu syna Jakuba (5), mladšího Matěje hlídala tchyně. "Matěje jsem radši nechala doma, jelikož by toho bylo už moc na hlídání. Jakub je i tak pěkné číslo, takže vydá za dva," řekla se smíchem Blesk.cz Marešová, která byla z přehlídky nadšená. "Šla jsem za modelku už podruhé, takže trému jsem neměla, navíc jsem se mohla schovat za Kubíka," dodala.

Zato Ivana měla trochu strach. "Trému jsem měla jako vždy. Ale když jsem tam byla s holkama, tak ze mě spadla," přiznala Ivana, která si po přehlídce udělala pohodlí v manželově klíně. Ivana s Karlem tak popřeli, že by měli mít ve vztahu nějaké problémy. "Byl to celé výmysl, uvažovala jsem o tom, že bych se soudila, ale nemá cenu se s takovou absurdností ani zabývat," dodala Gottová.