Farmář si podle něho přihlášku do soutěže nikdy nepodal. Údajně si ho Prima našla na internetu na stránkách, kde jsou farmy registrovány. Pak ho přijeli přesvědčovat. „Řekli mu, že na farmu přijde spousta žen, které tam budou pracovat. Že ho také nebudou tahat pryč z farmy v době největších prací. Což vůbec nedodrželi,“ řekl čtenář.

Dohodli se, že mu dají prostor, aby prozradil něco o své farmě, proč bydlí zrovna v tom údolí, ale jeho monolog pořád odsouvali na později. Největším podvodem na diváky ale bylo to, že Vlasta na farmě už tři roky žije s přítelkyní Jitkou. „Farmářky nevěděly, že má ženu. Televize jí totiž důrazně doporučila, aby odjela,“ prozradil.

Po celou dobu prý Jitka bydlela v penzionu přes kopec. „Věděla, že Vlastu nahnali do show, a dokonce byla při natáčení medailonku i přítomna,“ dodal zdroj. Líbačka, sex a i zamilovanost s Lenkou byla nahraná. Bylo to prý na přání režiséra. „Nikdy jsem za těch nespočet týdnů u něj slovo milovat neslyšel. A je i z videa patrné, že je Vlasta nervózní,“ prozradil.

Fotogalerie
10 fotografií

Skutečná přítelkyně Jitka líbačku Vlasty s Lenkou brala sportovně. Věděla totiž, jak to ve skutečnosti je. Kadeřábkovi bylo celé vystoupení ve Farmářovi nepříjemné a hlavně ho podle slov přítele mrzí, že byl prezentován jinak, než jaký opravdu je. „Málokdo ví, že po skončení celé té maškary skončil na psychiatrii a musel brát prášky na uklidnění,“ uzavřel blízký farmáře.

Vlastimil Kadeřábek je zavázán smlouvou o mlčenlivosti, takže se k celé kauze nemůže vyjadřovat. Televize Prima popírá, že by do show někoho dotlačila. Připouští však, že některé tipy na farmáře jim do redakce přišly. „Ohrazujeme se proti tvrzení, že bychom někoho k něčemu dotlačili. Na základě castingových výzev jsme obdrželi některé tipy na vhodné adepty, které jsme oslovili. Rozhodnutí, zda do show půjdou, ale bylo čistě a jen na nich,“ řekla Blesku mluvčí televize Prima Jana Mrákotová. To, že by Kadeřábek s někým žil, prý produkce nevěděla…