Stavba vilky prý bude trvat asi rok, pozemek odkoupila od člověka, který se odstěhoval do Afriky. „Viktor mi slíbil, že nám s Márinkou postaví dům poblíž Čičovic. Márinka je tam zvyklá a bude mít alespoň blízko k tátovi,“ svěřila Bočanová před časem Blesku. A tak se také stalo, Buštěhrad je 4,6 km od Čičovic a tedy asi 6 minut jízdy od Viktorova domu.

Mají se stále rádi

Mahulena sice teď už hovoří o tom, že ona si koupila pozemek a ona staví dům, přátelé ale míní jnak. „Viktor jí na to určitě dal. Dohromady mají penzion v Čičovicích, ale vila v Čičovicích je jenom Viktora. V případě rozvodu, ke kterému se schyluje, by Viktor musel Mahu koupit stejně minimálně byt,“ řekl společný přítel Bočanové a Mráze. „Viktor je ale velkorysý, holkám chce pořídit pořádný barák. A já s tím souhlasím, vždyť Márinku miluje nade vše,“ dodal.

Navíc Viktor s Mahulenou ani po rozchodu nebyli na kordy. „Jsem moc rád, že spolu i nadále výborně vycházíme a že neexistují nějaké tahanice o dceru. Mahulenu znám léta, je to výborný člověk a chci pro ni stále jen to nejlepší,“ sdělil Mráz Blesku. Přestože se nedávno rozešel s Martou Jandovou, na návrat k Mahuleně to nevypadá. Oba se totiž drží pravidla, že do stejné řeky dvakrát nevstoupíš.

Fotogalerie
1 fotografie