Lenka Chlupáčová sice pracuje jako biletářka v Divadle Broadway, kde Kolář účinkuje v muzikálu Kat Mydlář, ambice má ale vyšší. Přihlásila se i do třetí série reality show VyVolení.

Do vily se sice nedostala, ale fungovala jako jedna z náhradnic. Už tehdy v dotazníku uvedla, že Petr Kolář je její oblíbený zpěvák. Tím, že skončila v jeho náruči, což dokazují fotografie týdeníku SuperSpy, si Lenka zřejmě splnila pubertální sen.

Jako Dívka léta pokořena krásnějšími

Blondýnka v minulosti působila též jako tanečnice skupiny Crash Dance a předváděla se na firemních akcích, večírcích a plesech. Pokoušela se i o modeling. Vloni se v Blesku snažila stát Dívkou léta, ale ve čtvrtfinále skončila jako 29.

A co na sebe tehdy prozradila?

Míry, výška, váha: 84-62-88, 167 cm, 50 kg

Jaké mám koníčky? Mezi můj největší koníček patří tanec, dříve jsem tančila latinsko-americké, nyní se věnuji různým stylům v jedné nejmenované taneční skupině :-).

Co nejradši dělám v létě? Tak asi koupu a opaluju, jako každá ženská. A kromě toho si ráda s přáteli zajdu na beach volejbal... :-).

Kde a s kým jsem prožila nejkrásnější léto? Myslím, že to nejkrásnější léto mě teprve ještě čeká, nechám se překvapit :-).

O čem sním? O šťastné a zdravé rodině a práci reportérky :-).

Kdo ze slavných je mým vzorem a proč? Vzor nemám a ani nevyhledávám. Ale spousta slavných osob se mi líbí :-).

Úspěch nakonec slavila jinde. V jednom internetovém pánském magazínu se zase 167 cm vysoká blondýnka stala Dívkou dne.

Fotogalerie
10 fotografií

Kolář je nepoučitelný

Lenka evidentně touží po slávě a není první slečnou, která se díky pletkám se slavným mužem dostala do světa showbyznysu. K ničemu jinému vztah se zpěvákem zřejmě nepovede. Podle zdroje pohybujícího se už 20 let v divadelním prostředí, nejde o první Kolářovu avantýru. Zdi divadel Broadway a Hybernia by mohly vyprávět…

Kolářova žena Zuzana už několikrát všechny manželovy zálety omlouvala a tvrdila, že svému muži věří a kvůli fotografiím s jinou ženou se rozvádět nebude. Přitom před lety jí zpěvák zahýbal se soutěžící z reality show Milionový pár Blankou Vosmekovou. „Asi to manželství až tak nefunguje a na nevěře mají vždy podíl oba,“ vysvětlovala tehdy Vosmeková. Petr Kolář, jeho manželka Zuzana i milenka Lenka měli ve čtvrtek vypnuté mobilní telefony a na SMS nereagovali.