Ten se bude na ČT vysílat na Velikonoční pondělí. "Jsem už na podobné úrazy zvyklá. Na lyžích jsem se zranila několikrát," prozradila Blesku Augustová. Slíbila ale, že během přímého přenosu, který bude uvádět společně s Tomášem Hanákem, Alenou Zárybnickou, Vojtou Kotkem a Michaelou Maurerovou už bude určitě fit.

Projet Kuře aneb Pomozte dětem pořádá Česká televize už potřinácté. Letos se nově Kuře objeví na obrazovce poprvé už v sobotu 23. dubna, kdy budou naplňovat sbírkové konto známé televizní tváře ve speciálu soutěžního pořadu Vysoká hra s moderátorem Petrem Šiškou.

Fotogalerie
6 fotografií

Během Velikonočního pondělí se bude Kuře prolínat všemi pořady už od rána, kdy jako moderátorka zahájí Alena Zárybnická. Než začne hlavní program ve 20 hodin, připraven je blok s Tomášem Klusem "Oslovili mě dřív, než jsem uváděl ceny Anděl, takže mi museli hodně věřit," řekl Blesk.cz Klus. "A je mi ctí, že můžu být předskokanem Tomáše Hanáka," dodal muzikant, který si jako hosty vybral Anetu Langerovou, Annu K. nebo Ewu Farnu

Teprve po jejich talk show nastoupí Augustová ve dvojici s Tomášem Hanákem, kteří uvedou mj. kapely Chinaski, Čechomor nebo Support Lesbiens.  Pro charitu na ČT vystoupí i tváře konkurenčních televizí. Kouzelník Richard Nedvěd z show TV Prima Česko Slovensko má talent a Ben Cristovao, který hraje v Ordinaci v růžové zahradě a proslavila ho SuperStar na Nově.