"I když Primu pořád urgujeme, výhru jsme stále ještě nedostali a podle posledních informací to ani v nejbližší době nevypadá. Pevně věříme, že nám peníze co nejdřív pošlou, ale nad vším je velký otazník. Zatím nemáme černé na bílém, kdy nám částka přijde na účet," řekla Blesku manažerka akrobatického dua Dae Men Regina Hauserová.

Televize Prima se stále ohání smlouvou, kterou s Dae Men před soutěží uzavřeli. "Výhra jim bude vyplacená dle uzavřené smlouvy ve lhůtě 120 dnů ode dne finále," říká tisková mluvčí TV Prima Jana Mrákotová.

681877:gallery:true:true

Pravdou je, že akrobaté, kteří se svým vystoupením Padlý anděl převálcovali třináct finalistů, krátce po svém vítězství dostali obří papírový šek s částkou 100 000 eur, ale to je bohužel všechno. "Kolik opravdu dostaneme, netušíme. Zda to bude v eurech nebo podle aktuálního kurzu přepočítáno na koruny...? Před jejím převzetím prý musíme uzavřít speciální smlouvu, kde bude napsáno jak a kolik dostaneme," tvrdí Hauserová.

Las Vegas uvidí jen na fotkách?

Součástí finanční odměny byla účast na celosvětovém finále a angažmá v městě zábavy a hazardu Las Vegas. Zatímco vystoupení, kde by se měli sejít vítězové Talentu z celého světa, domlouvá Prima, angažmá má v rukách slovenský producent, který usedl do poroty Jaro Slávik.

"Angažmá Dae Men v Las Vegas je dohodnuté na červenec 2011," řekl Blesku Slávik. A co na to svalnatí chlapci z Brna? "Pan Slávik nám nabídl 10 až 12 dní v červenci, nyní dolaďujeme přesné datum. Ale vzhledem k tomu, že kluci mají do konce roku tolik zajímavých nabídek, není v tuhle chvíli jasné, pro co se napevno rozhodnou," řekla Blesku manažerka Dae Men.

Účast v Talentu akrobatům sice zatím nepřinesla slibovanou výhru, ale vlnu zájmu strhli takovou, že nevědí kam dřív skočit. A aby toho nebylo málo, tak Petr Horníček přičichl ještě k divadlu. "Aktuálně jsem ve třech projektech. Jeden se jmenuje Mistr a žák pro režisérké duo SKUTR a dva jsou pro Cirk La Putyka," prozrazuje starší z dvojice silových akrobatů.

Fotogalerie
4 fotografie