Manželce Vilmě Cibulkové Mirkova bokovka skutečně neudělala vůbec žádnou radost. Ponižovalo ji to a tím spíš, že se všechno provalilo na veřejnosti. „S Vilmou jsme už v naprosté pohodě,“ říká Etzler a nezastírá, že si Vilminy tolerantnosti váží.

Kdyby Cibulková pracovala jako pokladní v samoobsluze, nevěru by manželovi určitě tak snadno neprominula. Herecká branže je ale jiná. Tam se milenecký vztah na place velmi často prolne, byť jen chvilkově, i do reálu. A to Cibulková moc dobře ví. Nemá smysl dělat scény, důležité je zachovat si čistou hlavu a být nad věcí. Navíc, Cibulková je krásná a sexy, pro muže je ztělesněním ženskosti. Těžko by si tedy mohla myslet, že by Etzler s tuctovou Pavlovčinovou zběhl navždy.

„Neudělal jsem nic jiného, nic víc ani nic míň než řada mých kolegů,“ říká k tomu Etzler a dodává: „Vilmy si moc vážím.“ Krátce po úletu se také rozhodl, že několikaleté manželství s Vilmou ještě víc utuží. Založili si vlastní zájezdovou divadelní společnost a odešli z angažmá v Ungeltu.

Fotogalerie
6 fotografií