Vilma Cibulková (47) a Miroslav Etzler (46) se po románku herce s kolegyní Radkou Pavlovčinovou (23) dali zase dohromady. A společně také chtějí vydělávat. Založili vlastní zájezdovou divadelní společnost a kmenové Divadlo Ungelt, kam na ně byla vyprodaná představení, by jim bránilo v jejich plánech. Ředitel Milan Hein jim vyšel vstříc a všechna představení, v nichž účinkovali, do května stáhne.

„Každý herec u nás podepisuje smlouvu, ve které se zavazuje, že svou roli bude hrát, dokud bude mít divadlo hru na repertoáru. Nemíním Vilmě a Mirkovi lpěním na těchto závazcích komplikovat jejich další záměry,“ uvedl Hein. To od něj bylo velkorysé.

„O tom, že zakládají svoji společnost v divadle neinformovali. Ale Milan Hein to pochopil tak, že chtějí jet sami na sebe. Usoudil, že další spolupráce s Ungeltem by nebyla plodná,“ řekla Nedělnímu Blesku PR manažerka Divadla Linda Pajič. „Dokonce jim postoupil práva na představení, v nichž hráli,“ dodala.

Celé vyjádření Milana Heina:

"K životu divadla nepatří ovšem jen premiéry, ale i derniéry. V našem divadle jich bude do konce května dokonce pět! Z repertoáru zmizí hry Picasso, Všechno jen do putyk a ženským!, Láskou posedlí, Play Strindberg a Origami. Kmenové hvězdy Ungeltu Vilma Cibulková a Mirek Etzler si totiž založili vlastní uměleckou agenturu Ansambl a pod její hlavičkou nazkoušeli už také své nejnovější představení. Každý herec u nás podepisuje smlouvu, ve které se zavazuje, že svou roli bude hrát, dokud bude mít divadlo hru na repertoáru. Nemíním Vilmě a Mirkovi lpěním na těchto závazcích komplikovat jejich další záměry a plány. Rozhodl jsem se, že všechny hry, ve kterých hrají, stáhnu do konce května z repertoáru a ukončím s nimi spolupráci."

Fotogalerie
4 fotografie