Anička Menzelová přes den dováděla se svou matkou Olgou na sáňkařské dráze. Večer si pak vyrazily na večírek. Jaké bylo Olžino překvapení, když se tam potkala s dcerou Jaroslava Brabce Terezou Brabcovou, jejíž matkou je Veronika Freimanová. „Normálně spolu vycházíme,“ tvrdí Menzelová. Zdaleka to ovšem tak nevypadalo.

Hosté večírku potvrdili, že se na sebe ani nepodívaly a obě se tvářily, jako by tam ta druhá vůbec nebyla. „Nemám problém se Olgou pozdravit. Neřeším to. Je to věc táty,“ řekla Blesk.cz totožně Brabcova starší dcera, která na párty doprovázela zpěvačku Patricii Vittekovou, jíž dělá manažerku.

Malá Menzelová je celý Brabec

Olga Menzelová nežije ani s jedním ze svých režisérů. Brabcovi jeho dceru kdykoli ‚půjčuje‘, návrat k němu ale pro Olgu nepřipadá vůbec v úvahu. To spíš se i dcerou nastěhuje zpět k Jiřímu Menzelovi, za kterého je stále provdaná. „Jirka malou miluje, bere ji jako vlastní,“ nechala se slyšet Menzelova asistentka Míla Řádová.

Menzelovi vůbec nevadí, že Anna, která jako by svému otci z oka vypadla, není jeho. V případě těhotenství Olgy prý vůbec nešlo o nevěru, ale o dohodu. „Ano, Jirka o všem věděl,“ potvrdila sama Menzelová.

Fotogalerie
12 fotografií