"Vztah je čerstvý. Známe se zatím pár týdnů, jsem šťastná, nic víc neprozradím, abych to nezakřikla. Už jsem ho seznámila i s Leošem, přijal ho a je rád, že jsem spokojená," prozradila Blesku Marešová. Syny Jakuba a Matěje s ním ale zatím ještě neseznámila.

Marešová se nedávno rozešla s podnikatelem Martinem Řezáčem, i když vztah s ním byl fajn, bohužel pokulhával co se týče vzdálenosti. Martin nebyl z Prahy a za svou milou se stěhovat nechtěl. Nakonec vztah po půl roku ztroskotal.

Marek Lehečka je majitelem velké dopravní firmy CS Cargo a jeho majetek se pohybuje v řádech miliard korun, takže si Marešová hodně polepšila. Ani majetek manžela Leoše nedosahuje takových závratných čísel.

C.S.Cargo vlastní ze sedmdesáti procent Marek Lehečka a Petr Zvěřinský. Miliardáři z původně malého byznysu vybudovali jednu z největších přepravních skupin ve středoevropském regionu. Postupně ovládli firmy jako ČSAD Jičín, Šmidberský Transport, JTC Transcentrum a řadu dalších. Holding loni utržil 6,7 miliard korun a tvrdí, že jeho EBITDA dosáhla téměř 770 milionů.

Fotogalerie
22 fotografií