Matějovy výhrůžky soudem kvůli únosu dcery poté, co ji Dara odvezla na několik měsíců do USA, jsou už zřejmě zažehnány a oba dva si stanovili jasná pravidla v péči o dceru. „Tři dny Lauru mám já, dva dny v týdnu Matěj a víkendy máme na střídačku,“ vysvětlila zpěvačka, jaký režim mezi ní a Matějem panuje. Prý to funguje.

Ale tak jako tak se soudu nevyhnou. „Je to kvůli tomu, že nežijeme ve společné domácnosti. Soud musí stvrdit naše rozhodnutí, naštěstí jsme lidi, kteří se dokážou vzájemně dohodnout, proto mě tohle vůbec netrápí,“ řekla Rolins s tím, že termín soudního řízení je ale zatím v nedohlednu. „Asi tak jako každý druhý se postavíme do fronty a budeme čekat, než na nás přijde řada,“ dodala Dara.

Nevěra odpuštěna není

A ačkoliv vztahy mezi bývalými partnery vypadají idylicky, přesto Dara ještě Matějovi nedokázala odpustit nevěru, kterou pohřbil jejich čtyřletý vztah. „O žádném odpuštění nemůže být řeč, spíš jsem jen zapomenula,“ přiznala zpěvačka, která se snad časem dokáže se vším úplně vyrovnat. „On Matěj moc dobře ví, že tím hloupým flirtem, o kterém jsem se veřejně dozvěděla nejen já, ale i dva národy, přišel o mě a o Lauru,“ uzavřela Dara.

Říká se ale nikdy neříkej nikdy. Navíc sama Dara připustila, že kvůli Lauře si umí představit společnou rodinnou dovolenou. Třeba Laura udělá za rodiče ten důležitý krok.

Fotogalerie
6 fotografií