Etzler s Cibulkovou a režisérem Petrem Strnadem totiž před rokem založili divadelní společnost Ansámbl s. r. o., do které investovali 140 tisíc korun, prý to byly všechny jejich úspory. Společnému podnikání je ale v této chvíli konec!

Spory o majetek a peníze se prý také měly stát hlavním tématem manželské hádky. Když se Cibulková z novin dozvěděla o nevěře manžela, ještě ten den ho vyhodila z domu a pořádně mu všechno sečetla. Nenechala na něm niť suchou a připomněla mu, kolik peněz vložili do společného podnikání.

Fotogalerie
7 fotografií

Společnost, která má sídlo přímo v domě Vilmy Cibulkové, tak zřejmě bude řídit dál režisér Petr Strnad a Vilma Cibulková. To jestli Etzler svůj podíl prodá, nebo bude dál pokračovat s manželkou v podnikání, není jisté. Do rodinného domku Cibulkové ale Etzler zřejmě jen tak brzy nevkročí.

Jedinou jistotou Cibulkové je fakt, že dvoupodlažní rodinný dům v Horních Počernicích, ve kterém s manželem žili, je její, tudíž se nemusí nikam stěhovat. Etzler si mezitím zřejmě hledá nové hnízdečko lásky, kam by mohl vodit svou milenku Pavlovčinovou. Zatím spolu tráví noci po hotelech...