Fotografové týdeníku SuperSpy nachytali Etzlera s Pavlovčinovou v noci z minulého čtvrtka na pátek mezi jednou a třetí hodinou ráno před hereččiným bydlištěm v pražských Kyjích. Pár se k sobě hodně měl a nevypadalo to, že by si jen nacvičovali scény do seriálu. Etzler se s Pavlovčinovou líbal a objímal.

Kdo je ta žena, která svedla manžela herečce Vilmě Cibulkové? Radka Pavlovčinová je slovenská herečka a zpěvačka, která se poprvé zviditelnila vztahem se zpěvákem Ondřejem Rumlem, který se dostal do finále soutěže X-Factor. Poté jsme Radku mohli vidět v reality show Robin Hood na Primě, kde bojovala o roli ve stejnojmenném muzikálu.

Fotogalerie
3 fotografie

Etzler Pavlovčinovou nechtěl, nakonec ho svedla

Nakonec si ji produkce TV Prima vybrala do seriálu Cesty domů, kde bude hrát Etzlerovu milenku. Nyní už ji hrát nemusí, protože se jí stala! Zajímavostí ale je, že Etzler nebyl zprvu s výběrem herečky spokojen, nepřišla mu atraktivní a chtěl po svém boku jinou!

„Radku zpočátku Mirek Etzler jako seriálovou partnerku vůbec nechtěl. Nelíbila se mu a hodně protestoval,“ dozvěděl se Blesk ze štábu. Potom ale přišla scéna, kdy Radka coby Monika tancuje ve strip baru u tyče a manžel Cibulkové okamžitě změnil mínění.

Radka Pavlovčinová se tak stala coby feťačka Monika Krátká milenkou jednoho z hlavních hrdinů Honzy Maška (Miroslav Etzler). Radka ho během natáčení začala vzrušovat a Pavlovčinová, které se Etzler líbil nadevše, využila situace. Svedla ho.

„Ve štábu to nešlo utajit. Jenom jsme zírali, co se to děje. A čekali, že bude zle,“ řekl zdroj z Cest domů. A zle nastalo ve čtvrtek večer, když Cibulková svého manžela vyhodila z domu...