"Geňa se Suchošem budou mít na Primě svůj nový pořad. Na obrazovkách se objeví již v březnu," uniklo z Primy, která své jarní schéma představila na úterní tiskové konferenci. Nový pořad Partička se dá nazvat jako mistrovství světa v synchronizovaném herectví. Budou první chlapecká herecká skupina ve složení Míša, Ríša, Igi, Oli a Slovák (Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol a Daniel Dangl).

"Vítáme rozhodnutí oblíbených komiků Richarda Genzera a Michala Suchánka a těšíme se, že jejich humor bude naše diváky dlouho bavit," potvrdila informaci Blesku mluvčí TV Prima Jana Kocová.

Když loni Nova oznámila, že Mr. GS končí, slibovala, že ho na jaře nahradí nová show. "Za tu dobu, co dělají pro Novu, mají různé nápady a inovace, které se rozpracovávají. Teď přišli s dalším nápadem. Nový pořad s pracovním názvem Lobogo je již v polovině fáze příprav. Bude mít zcela novou scénu a mírně odlišnou koncepci," prohlásila před dvěma měsíci tisková mluvčí Novy Michaela Fričová.

Ale jak se ukázalo, skutek utek. Nový pořad zřejmě nebyl pro Novu to pravé ořechové, a tak se úspěšní moderátoři dohodli s konkurenční Primou.

Co ještě nově na jaře Prima uvede?

Kromě stávajících pořadů -  show Jana Krause, TopStar magazín, Prostřeno!, Soukromá dramata, VIP zprávy, Nikdo není dokonalý Speciál se nově představí kuchařská show Čápi s mákem, Aféry - nový původní seriál inspirovaný skutečnými příběhy manželských párů, které se ocitly v situaci, ze které je už jen jedna cesta: rozvod. V hlavní roli rozvodového právníka a vypravěče uzavřených příběhů sleduje „rozvody těch druhých“ Pavel Kříž. Novinkou je také reality show Šéfka, kterou uvede Nora Mojsejová.

Fotogalerie
1 fotografie