Menzelová už s manželem nebydlí tři roky, ale rozhodně se nevyhýbají vzájemné společnosti. To dokázali i na večírku filmu Nevinnost, kde se k sobě oba velmi měli. Dokonce si vyměnili i pár polibků. Že by všechny křivdy už byly zapomenuty a manželé se rozhodli začít od píky?

Olga žije sama se svou dvouletou dcerou Aničkou, o kterou se stará i režisér Jaroslav Brabec, který je otcem. I přes fakt, že Menzel není biologickým otcem Aničky, od jejího příchodu na svět se o ni stará přímo ukázkově. Když je potřeba, tak ji pohlídá.

Fotogalerie
5 fotografií

Olga Brabce nadobro opustila. Pořídila si vlastní byt, kde žije sama s dcerou. S výchovou jí hodně pomáhá maminka, která kvůli tomu odešla do předčasného důchodu. Menzelovi spolu již víc jak dva roky nežijí, ale přesto dál zůstávají manžely a o rozvodu nemůže být ani řeč. "S Jirkou jsme normální tým, který funguje. Jen zvenku to vypadá divně," tvrdí úspěšná produkční a manažerka.

Samotná Menzelová se ke svému soukromí ani k manželství nechtěla nijak vyjadřovat. Na večírku se tak raději držela co nejblíže manžela a přátel. Novinářů si nevšímala, ale objektivům fotoaparátů se nevyhýbala.