Babica byl k útokům Pohlreicha vždy hluchý a teď má o důvod víc k úsměvu. „Budu se držet české kuchyně a učit lidi, jak mají vařit. Obliba diváků mě těší a jsem rád za pozitivní ohlasy,“ řekl Babica. Jeho show na Nově bude na pár týdnů dokonce jediná, kterou televize nabídnou.

Až v březnu se na obrazovky TV Prima vrátí Ital Emanuele Ridi. „Pořad Babicovy dobroty se vrací na obrazovky Novy v polovině února,“ potvrdila tisková mluvčí TV Nova Michaela Fričová. Tvář Primy, kuchař Emanuele Ridi, by měl se svým pořadem S Italem v kuchyni pokračovat až na jaře. „V březnu se lidé mohou těšit na nové díly,“ vzkázal Blesku v SMS zprávě Ridi.

Fotogalerie
1 fotografie

Ať se kluci snaží, já mám své jisté

Nejhůř tedy dopadl Zdeněk Pohlreich. Na obrazovky by se s pořadem Ano, šéfe! měl vrátit až na podzim. Stále to ale nemá jisté. Nyní vyjednává s TV Primou podmínky. „Případnou spolupráci se Zdeňkem Pohlreichem v tuto dobu nebudeme komentovat,“ řekla Blesku tisková mluvčí TV Prima Jana Kocová.

Pohlreich byl ale o trochu sdílnější. „Plánuji trochu jiné Ano, šéfe, ten formát pozměníme a upravíme. Natáčet budu nejspíše přes léto, bude to tak 12–14 dílů,“ sdělil Blesku. Jiří Babica oběma kolegům vzkázal: „Ať se kluci snažej, já mám své jisté,“ uzavřel se smíchem Babica.