Zpěvačka Tereza Kerndlová (24) se v sedmnácti letech poznala s o šestnáct let starším manažerem René Mayerem a od té doby spolu žijí ve společné domácnosti. Jejich vztah se doposud obohatil jen po pracovní stránce, Renda se velmi rychle stal Tereziným manažerem, ale v osobním životě už šest let jedou po stejné lajně. Na otázku, kdy budou zásnuby nebo svatba, už několik let odpovídají: "Zatím nám to takhle na hromádce vyhovuje, takže není potřeba něco měnit. Ale jednou na svatbu určitě dojde."

Vzhledem k tomu, že Mayer je Terezy první kluk, nabízí se otázka, zda v budoucnu nebude chtít poznat i jiného muže? "A proč bych měla? René je muž mých snů. Je na mě strašně hodný, je pozorný, spolehlivý a navíc mě pořád přitahuje po fyzické stránce," tvrdí půvabná zpěvačka.

Sedm let spolu na hromádce žijí Miss ČR 2004 Jana Doleželová (29) a podnikatel Richard Podroužek. Milenci si spolu začali krátce poté, co Jana získala korunku krásy. Od té doby média o zásnubách už několikrát informovali, ale bohužel k tomu stále ještě nedošlo. "Třeba k tomu letos dojde," usmívá se vystudovaná lékárnice.

Dočkáme se někdy paní Jágrové?

Modelka Inna Puhajková (24) to s hokejovým bohem Jaromírem Jágrem "táhne" už čtyři roky, ale žádosti o ruku se stále ještě nedočkala. "Do budoucna svatbu určitě nechystáme, jsme takhle spolu spokojení, tak proč to měnit. Ale až k tomu jednou dojde, určitě to bude v Pravoslavném kostele a šaty budu mít velmi jednoduché," prozrazuje usměvavá černovláska.

Do roka a do dne se určitě nestihne vdát moderátorka hlavního zpravodajství na Nově Lucie Borhyová. Otec jejího dvouletého syna Lucase řecký podnikatel Nico Papadakis jí před koncem roku 2010 na prst nasadil zásnubní prsten, ale k veselce  nedošlo. "Chtěli by jsme mít svatbu v teple a hlavně v klidu, bez médií," tvrdí už rok Lucie. Tak, že by se letos konala velká řecká svatba?

Hvězda seriálu Ulice Michaela Badinková (31) žije už víc jak pět let "na psí knížku" s hercem Janem Teplým ml. Loni v červenci porodila dceru Evelýnu, ale o ruku doposud požádána nebyla.

Rekord v délce vztahu bez papíru drží zpěvačka Anna K. (44) a muzikant Tomáš Vartecký. Za deset let společnými silami nejenom postavili dům za Prahou, ale hlavně překonali zpěvaččin těžký boj s rakovinou prsu a následně se smířili s tím, že se kvůli těžké nemoci nikdy nestanou rodiči.

Praštili do toho na "tajňačku"?

Už roky se spekuluje o sňatku mezi topmodelkou Danielou Paštovou (40) a Paľem Haberou. Oba dva sice manželství popírají, ale přitom na levém prsteníčku oba nosí stejný zlatý kroužek a Daniela svého partnera oslovuje manžel. Habera je otcem dcery Elly (1) a syna Paula Henryho (7), z modelčina prvního manželství s Thomasem Butim společně vychovávají čtrnáctiletého syna Yannicka.

Fotogalerie
5 fotografií