"Bydlíme s Marinkou stále v Číčovicích. Už několik týdnů si platím pronájem na Staromáku. Nové bydlení jsme si zařídila proto, abych nemusela spát u kamarádky, když Viktor hlídá dceru u sebe doma v Číčovicích," napsala v sms zprávě Blesk.cz moderátorka TopStar magazínu na Primě.

Bočanová se s manželem rozešla před víc jak rokem a půl. "S Viktorem spolu hezky vycházíme, ale spát pod jednou střechou nám přijde nevhodné. Staromák jsem si strašně zamilovala. Jestli to zvládnu finančně, tak si ho nechám napořád. Byteček v centru Marinka jako puberťačka časem určitě ocení," dodala Mahulena. Byt v samotném centru Prahy je výhodnější i pro dopravu dcery do speciální školy na Smíchově.

Manželé se dohodli na výchově dcery, bydlení a dalších soukromých věcech, takže rozvod zatím neřeší.

Mráz už delší dobu chodí se zpěvačkou Martou Jandovou. Ta si před dvěma lety, co se z Německa natrvalo usadila v Čechách, pronajala na pražských Vinohradech byt. V něm milenci tráví většinu času. "Nechci zasahovat do Viktorových rodinných záležitostí. Až si vše vyřeší, rozhodneme se, kde budeme bydlet," tvrdí zpěvačka německé kapely Die Happy.

Fotogalerie
2 fotografie