Hitmaker se v noblesním podniku objevil se zpěvačkou jako silvestrovský host majitele kasina Leona. Tady také přivítal nový rok Karel Gott, Karel Vágner, Laďa Kerndl nebo Dáda Patrasová s Felixem Slováčkem. „Nešlo vůbec o večer, který vydělá, ale o velkolepý večírek pro kamarády a stálé klienty,“ vysvětlil Leon s tím, že zaplatil jen kapelám, interpreti zpívali zadarmo.

"Život je krátkej, na vše jsme zapomněli"

A tak si spolu po několika týdnech nemluvení podali zase ruku Absolonová s Davidem. Museli. Střídali se na pódiu a bylo přece nutné udržet »hoch« atmosféru. Pojídal se nejdražší černý kaviár na světě z jesetera beluga, ústřice a k mání bylo jen francouzské šampaňské. „Bylo mi najednou tak dobře, že jsem se rozhodl vyhledat Moniku a vše si s ní vysvětlit,“ přiznal Blesku David. „Nakonec jsme si řekli, že je život krátkej, a na vše zapomněli,“ oznámil Michal.

Roli v muzikálu Kat Mydlář jí už ale nevrátil. Hitmaker si jinak s chutí zahrál ruletu, na rozdíl od manželky Marcely ale prohrál na celé čáře. Felix Slováček si zase vyzkoušel black-jack, nejoblíbenější hru Ladislava Štaidla. „Prohrál jsem. Nešlo mi to,“ netajil.

Fotogalerie
6 fotografií

A Karel Gott, který Lady Carneval zpíval společně s Andrejem Romanovem, sólistou světově proslulého souboru Alexandrovci. Ten si nevyzkoušel nic. Kasinem se jen prošel, podrobněji prozkoumal hru v kostky, obdivně si prohlédl poker room a hazardu se ani nedotkl. „Miluju prostředí kasin. Samotná hra mi ale nic neříká. Kasina obdivuji od té doby, kdy jsem měl angažmá v Las Vegas. To město pro mě začalo mít úžasné charisma, proto jsem se tam také ženil, hrát mě ale neláká,“ řekl Gott.