Anna K. kvůli své nemoci minulou lyžařskou sezonu vynechala. „Loni jsem nemohla, tak to letos konečně napravím,“ přiznala Anna K., když slavnostně přestřihávala pásku při otevření lyžařské sezony ve Špindlerově Mlýně. A o pár chvílí později před nově otevřeným Savoy Royal hotelem brázdila přehlídkové molo jako zkušená modelka. Nikoliv na vysokých kramflecích, ale v lyžařském outfitu při minus patnácti stupních Celsia sklidila obrovský úspěch.

A ten se musel patřičně oslavit. Ve vyhlášeném baru Silver Rock to i patřičně zapila. Společnost zpěvačce dělal Genzer s Michalem Suchánkem, Jan Kalousek a několik známých ze Špindlerova Mlýna. V baru většinou popíjela vodu, kterou proložila několika panáky.

Fotogalerie
9 fotografií

A i přes svou nemoc byla plná energie a ve skvělé náladě. Při vystoupení skupiny Toxique v čele se zpěvačkou Klárou Vytiskovou tancovala ostošest a zdárně sekundovala Genzerovi se Suchánkem, kteří do sebe kopali jeden alkoholický drink za druhým. A tahle to vydrželo až do ranních hodin. Společně pak v čele s Annou K. odcházeli kolem čtvrté hodiny ranní. Zpěvačka musela alkoholem znaveného Genzera dokonce podpírat.