Pavel Kříž, nebo vy. Co se vám při finálovém rozhodování honilo hlavou?

Pro mě nejhorší pocity byly při tancování. To, jestli mě Michal dobře položí na zem, zda se zvednu nebo upadnu... Na generálce se nám to stávalo běžně, takže jsem ráda, že jsme to zvládli. Na stresy nebyl vůbec čas, ale na druhou stranu byl to hezký adrenalin a bude mi chybět (smích).  

Jste zklamaná že jste skončila druhá?

Ne, jsem moc spokojená. Už to, že jsem byla v této soutěži a dostala jsem se tak daleko, je pro mě velký úspěch. Pavel si vítězství naprosto jasně zasloužil a navíc ty jeho kyčle... Opravdu mu to přeju.

Měla jste během soutěže okamžik, kdy jste si myslela, že to nezvládnete?

Bylo jich víc. Ale zrovna dnes to bylo nejhorší, fakt mi docházely síly. Dali jsme si hodně kroků navíc, což jsme před tím nedělali, takže už to bylo na pokraji. Opravdu jsem lapala po dechu.

Byla nějaká zranění během soutěže?

Pár zranění bylo. Zrovna před dvěma dny, kdy jsem v bazénu zkoušeli zvedačku z Hříšného tance, jsem hodila šíbru, padla na dno bazénu a málem si vyrazila zuby. Naštěstí jsou pevný, takže nejsem bezzubá (smích) Druhý den to bylo horší pro Michala. Zkoušeli jsme v sále, a když mě Michal zvedal, tak si utrhl ramenní vazy. Proto jsme ve finále nedali zvedačku.