Zárubová požaduje horentní finanční požadavky. Světlana si sice vydupala přestup z hlavního zpravodajství do VIP zpráv, ale to se pěkně přepočítala. Navíc s jejím začínajícím mateřstvím klesá i zájem o ni jako o moderátorku. Její pracovní výkonost by jistě během těhotenství Primu nepotěšila!

„Za moderování VIP zpráv o víkendu chtěla stejné peníze, jako má v hlavních zprávách,“ prozradil Blesku zdroj z TV Prima. Zárubová chtěla moc, ale teď nebude mít nic. „Paní Světlana Witowská se rozhodla z finančních důvodů nepodepsat smlouvu na moderování VIP zpráv,“ potvrdil Blesku mluvčí TV Prima Filip Sychra.

Moderátorce bylo malé i odstupné z hlavních zpráv v podobě 120 tisíc korun a výší svého měsíčního honoráře za VIP zprávy byla tak vytočená, že vyhrožovala, že příští týden vůbec nenastoupí do práce. „Obraťte se na televizi Prima,“ nechtěla Zárubová cokoliv komentovat, stejně tak jako to, že čeká miminko.

Zárubová maskuje rostoucí bříško

Právě těhotenství moderátorky, která se nedávno provdala za Petra Witowského, stojí za jejím vyžádaným odchodem ze Zpráv TV Prima. „To je moje soukromá záležitost, nezlobte se,“ odbyla Blesk Světlana, která se v poslední době objevuje před obrazovkou v o číslo větších kostýmech, aby maskovala své počínající těhotenství.

Už brzy nastávající maminku nahradí Sandra Parmová. Moderátorka ČT24 se na internetu proslavila tím, když v živém vysílání telefonovala s technikem Krťou.

Fotogalerie
1 fotografie