Šestnáctiletý zpěvácký objev tohoto roku, Markéta Konvičková zažila úspěšný rok. Natáčela dokonce v Turecku. Nyní je už ale zpátky v mrazivém Česku a tak se těší na Vánoce a další koncerty. K Vánocům si určitě nedopřeje piercing. Při propichování uší totiž omdlela.

Závidím budoucím Superstar

Zpěvačka, která se v minulé Superstar dostala opravdu daleko, by si soutěž klidně zopakovala. Otevřela ji totiž dveře ke kariéře zpěvačky, po které vždycky toužila.

"Nechci si ani představit, že bych dělala něco jiného," svěřila se v chatu pro Blesk.cz. Prozradila, že novou sérii bude sledovat, těší se na ni a soutěžícím bude tak trochu závidět. Ale fandit jim bude.

Fotogalerie
6 fotografií

V Turecku bylo skvěle

Během posledního roku se jí líbilo zejména v Turecku. "Bylo to úžasné točit klip u moře v teplíčku," svěřila se chatujícím příznivcům. Teď už je ale zpátky v mrazivém Česku a tak ji hřeje aspoň myšlenka na další koncerty.

Markéta se také těší na Vánoce. Nejhezčím dárkem, který kdy dostala, byla panenka, kterou chtěla už od 5 let a dostala ji ve 2. třídě. "Pořád jsem o ní vykládala a vykládala že mi ji Ježíšek nakonec doručil," smála se vzpomínce Konvičková.

Piercing nemusí

Na dotaz zda má někde na těle skryté tajemství v podobě piercingu, odpověděla, že ne, protože má z něho strach. Před dvěma lety jí totiž zdravotní sestřička píchala dírku do ucha a Markéta při tom omdlela. Při pádu se udeřila do brady a musela do nemocnice na zašívání.
Snad se jí to nestane při některém z plné řady koncertů, které má naplánované na další rok. Zazpívá například na koncertě pro nadaci Kapka naděje a vystoupí také na prestižním koncertu Královny popu v opeře.