"Ano, je pravda, že ze zpráv odcházím, ale v současné době jednáme s Primou o další spolupráci," řekla Blesk.cz Zárubová. To, že odchází ze zpráv, ale neznamená, že se v hlavním čase na TV Prima nebude nadále objevovat.

"Světlana Witowská dostala od vedení Televize Prima nabídku na další spolupráci v rámci zpravodajství, která vychází vstříc Světlaniným požadavkům na volnější režim," sdělila Blesk.cz mluvčí TV Prima Jana Kocová. To znamená, že bychom Zárubovou mohli vídat například ve VIP zprávách po boku Ivany Gottové a Martiny Gavriely.

Kdo je Sandra Parmová? Proslavil ji Krťa!

Zárubovou tak ve zpravodajství nahradí dosavadní moderátorka České televize Sandra Parmová, která se na internetu proslavila svým telefonátem s jistým Krťou v přímém přenosu vysílání - VIDEO ZDE!

Za odchodem Světlany ze zpravodajství stojí rodinné důvody. Po nedávné svatbě se rozhodla, že chce více času trávit s rodinou.

"Světlana Witowská, po svém sňatku požádala vedení Prima o snížení pracovního nasazení s tím, že se chce více věnovat rodině. Vedení Televize Prima se proto rozhodlo posílit tým moderátorů hlavních večerních Zpráv o moderátorku Sandru Parmovou, která doposud působí v České televizi jako moderátorka Studia burza. Přes své mládí je velmi kvalifikovanou novinářkou a významnou posilou týmu zpravodajství Televize Prima," potvrdila Blesk.cz mluvčí televize Jana Kocová.

Fotogalerie
6 fotografií