"V životě by mě nenapadlo, že tenhle Churchill je doopravdy Vlastička Chramostová. To je tak dokonalé, klaním se autorům kalendáře," říká Eva Pilarová, jež se na kalendáři objevila jako Karl Lagerfeld.

Eva Pilarová jako Karl Lagerfeld
Autor: Petr Kurečka, Marek Škarpa

"Winston Churchill byl vždycky můj idol. Nevadila mi ani ta pleš, spíš, že si kluci snad mysleli, že nemám smysl pro humor. Přitom sranda mi pomáhala a pomáhá přežít v těžkých chvílích. Jsem ráda, že jsem mohla ukázat, že nejsem jen živý pomník. Já děkuji klukům, oni mě děkovat nemusí," prohlásila na křtu legendární herečka. Focení probíhalo u herečky na chalupě a přeměna prý trvala jen půl hodiny.

Takhle se Chramostová měnila
Autor: Petr Kurečka, Marek Škarpa

A právě fotografie paní Vlasty byla v dražbě nejžádanější. Za její snímek aĺa Churchill dal majitel baru Bílkova 13 rovný půl milion korun!

O další překvapení se postarala moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská. Ta se na chvíli stala slavnou hvězdou Marilyn Monroe.

Halina Pawlowská jako Marilyn Monroe
Autor: Petr Kurečka, Marek Škarpa

"Když mi Petr s Markem oznámili, že budu Marilyn Monroe, byla jsem polichocena, že
ji ve mně vidí. Pak jsem viděla fotografii, podle které mě chtěli fotit, a to mě docela rozhodilo. Ale po tom, co jsem viděla výsledek, jsem už připravena jít s nimi do čehokoli," tvrdí Halina, jež je stále upoutána na vozík. "Ještě dva týdny a už snad budu chodit po svých. Už mě to dost obtěžuje," říká Pawlowská, které v baru do schodů museli pomáhat číšníci.

Herečka Martha Issová se změnila v Edith Piaf, Lucie Bílá v Charlieho Chaplina, Tonya Graves v Jamesona Browna, Květa Fialová v Rabiho Löva nebo Dana Batulková v Ozzyho Osbourna.

Fotogalerie
17 fotografií