"O reklamní pauze jsem si chtěla odskočit, ale nevšimla jsem si výstupku před první řadou, kde jsme s manželem seděli, zakopla jsem o něj a upadla na zem. Když mi manžel pomáhal na nohy, věděla jsem, že je zle. Levá noha tak strašně bolela, že jsme museli okamžitě odejít domů. Koleno mám pěkně oteklé a kotník mi hraje všemi barvami," řekla Blesk.cz Pilarová, která kvůli náhlému zranění musela zrušit několik koncertů.

"Zatím se nevejdu do žádných bot, ale mažu si to skvělou mastí Traumaplant a věřím že za dva tři dny už budu fit. Nerada ruším koncerty, je mi líto lidí, co si koupili lístek. Ale slibuji, že to všem brzy vynahradím," dodala zpěvačka.

Pilarová jako Karl Lagerfeld

Pohmožděná noha znemožnila paní Evě zúčastnit se křtu a dražby fotografií z kalendáře Proměny 2011 v baru Bílkova 13, kde je zachycena jako slavný německý návrhář Karl Lagerfeld.

Eva Pilarová jako Karl Lagerfeld
Autor: Petr Kurečka, Marek Škarpa

"Bylo to poprvé, co jsem si na fotce nebyla vůbec podobná," usmívá se zpěvačka. "Celá proměna a nafocení trvalo asi dvě hodiny, bylo to velmi rychlé. S výsledkem jsem velmi spokojená, je to dobrý nápad pro dobrou věc," říká Pilarová.

Dražba fotografií a prvního výtisku kalendáře se všemi podpisy 12 slavných žen vynesla neuvěřitelnou částku jeden milion a 470 tisíc korun. Peníze jdou pro Nadaci Archa Chantal a pomohou s realizací projektů nadace v českých a moravských nemocnicích, zejména pak na dětských odděleních.

"Velmi si vážím všech těch žen, které propůjčily svoji krásu a charisma kalendáři PROMĚNY 2011 a staly se tak součástí originálních a vtipných fotografií, které jsme dnes pokřtili," říká herečka Chantal Poullain, která je v kalendáři vyfocena jako slavná závodnice Eliška Junková.

Fotogalerie
7 fotografií