Blesk.cz vám přinesl nejzajímavější okamžiky z průběhu předávání cen Českého slavíka 2010. Lucie Bílá si vyrazila poprvé do společnosti se svým novým partnerem Petrem Makovičkou. Ale vzpomínat se bude zejména na to, jak v sobotním hlavním vysílacím čase dělala reklamu Primě! Na Nově z jejího chování musí být totálně v šoku.

Co ostatní? Karel Gott vtipkoval a Vojta Dyk dorazil v teplákách. Večer stál za to, ale rozhodně ještě nekončí. Umělci vyrazili své úspěchy zapít do pražských barů a Blesk.cz vám průběh jejich tahu zprostředkuje. Kdo se stane králem a královnou sobotní noci?  Na stránkách Blesk.cz se to v neděli dozvíte!

ZÁZNAM ONLINE:

22:33 - ONLINE přenos na Blesk.cz končí. Děkujeme všem za pozornost. Sledujte Blesk.cz i v neděli. Přineseme fotky a videa z večírku a je jisté, že to bude stát za to!

22:24 - O lásce zpívá v kombinace black and white Anna K. Konec pořadu tak má v režii žena, která toho o možném KONCI ví víc, než mnozí z nás...

22:21 - Veslař Ondra Synek vyhlásil absolutního vítěze. Nebo spíš vítězku. Lidičky, hřeje nás to u srdíčka, všichni ji hrozně milujeme! Je to Lucie Bílá! "Zítra je finále Talentu. Všichni se dívejte," pozvala Bílá diváky, aby v neděli naladili Primu.

22:18 - Za Mattoni se na pódiu objevil Jan Kraus. Kdo bude objevem roku? Markéta Konvičková!

22:11 - Ondra Brzobohatý v kostýmu žabáka vyhlašuje skokana roku. Ze 110. na 10. místo poskočil Xindl X (Ondřej Ládek). "Chybí už jen kozy v přímém přenosu," směje se Ládek.

22:08 - Gott poděkoval fandům: "Vážím si toho, že jsou odvětví, kde si lidé změnu nepřejí."

22:04 - Oh mein Gott! Der Beste ist Karl Gott! (A pro fanoušky v České republice: Ach můj Bože! Ten nejlepší je Karel Gott!)

21:57 - Zpívají Jana Kirschner a Tomáš Klus. Každý, kdo zpívá s Kirschner, tak má na pěknou babu vkus. To je tak jasné, jako srpnové slunce, jako porážka TOP 09 v Praze, jako Karel Gott vítězem Slavíka. Má-li někdo názor jiný, ať ho píše do diskuze.

21:41 - Druhým NEJ zpěvákem je Petr Kolář. Na to, že Novu tlačí čas, tak se docela vykecává. Ale přejme mu to.

21:38 - Na třetím místě mezi zpěváky je Vojta Dyk. Hit Jsem gay, který zpívá se skupinou Nightwork, zjevně rozhodl o tom, že Dyk dokázal oslovit i menšiny. Cenu mu předala Gábina Osvaldová.

21:34 - Po písni Kérka od skupiny Chinaski se bude vyhlašovat Karel Gott roku. Pardóóóón: Zpěvák roku!

21:30 - NEJ kapela roku 2010? Kabáti! Hit Denně vožralej je prostě nesmrtelnej a v české pivní kultuře bude sklízet úspěchy možná i po jaderné válce...

21:21 - Bílá poklepala vdově po Petru Mukovi na ruku. Vyjádřila jí tím sympatie a podporu. Jo, blíží se bílé Vánoce, v lidech se probouzí sounáležitost a empatie...

21:18 - Cenu dostal posmrtně i Petr Muk. Převzala ji za něj manželka Eva. Vzápětí následoval Boučkův pokus o vtipný skeč s údajnými členy pražské galerky, kteří ho "zmlátili" v přímém přenosu. A pak následuje televizní reklama, což je asi někdy i dobře.

21:15 - Do Státní opery dorazila i Marta Kubišová. Vylezla z úkrytu, protože jistá členka skupiny Golden Kids (prý jistá H. V.), se kterou se Kubišová nedávno soudila o těžký prachy, na galavečer nedorazila. Proč by tam taky chodila, když není nominovaná, že?

21:12 - Farna při písni Maska vypadá jako Josef Abrhám, když ve filmu Kulový Blesk skládal metráky uhlí. Černo kolem očí ale asi nevzniklo pomocí uhlí, že Ewo?

21:11 - Motocyklista Karel Abrhám vyhlásil, že na 2. místě je kapela Chinaski.

21:08 - Třetí NEJ kapelou je Nightwork.

20:57 - Hudební vložku obstarává Olympic. Sál ale řeší, zda Bílá udělala reklamu Primě omylem, nebo moc dobře věděla, co činí. Podle drbů ze zákulisí jí leží v žaludku, že jí Nova nedovolila letos na Slavíkovi zazpívat.

20:55 - Houslista Pavel Šporcl vyhlásil, že ve speciální kategorii Slavíci bez hranic triumfovala kapela No Name. Cenu za ně přebrala Jana Kirschner.

20:49 - Anna K., která má svůj boj s rakovinou téměř za sebou, vyhlásila, že NEJ zpěvačkou roku 2010 je Lucie Bílá. A Bílá? Poděkovala za to, že může hledat Talent. V sále to ztichlo. Česko Slovensko má Talent běží na Primě. Slavík nyní "zpívá" na Nově. V hlavním vysílacím čase dělá jedna televize reklamu druhé!

20:36 - Levná instituce - svůj hit právě pěje Marek Ztracený.

20:34 - Druhá NEJ zpěvačka roku je Lucie Vondráčková. Co to znamená? Je na místě prvním Lucie Bílá? Nebo Aneta Langerová?

20:32 - Vojta Dyk je na pódiu v teplákách. Celý Nightwork je v teplákách. Bude následovat hit Tepláková souprava, gule dej si doprava? Dyk hovoří ve Státní opeře o nastydnutí varlat...

Fotogalerie
22 fotografií

20:27 - Třetí NEJ zpěvačkou roku je Ewa Farna. A Ewa? Děkuje učitelům, rodině, přátelům, fanouškům... Děkuje a děkuje...

20:25 - Bouček vítá na pódium Yvettu Simonovou. Provází ji potlesk, za který by se nestyděl ani Michael Jackson!

20:22 - Bouček glosoval celospolečenské dění - vzpomenul chilské horníky, volby i italského premiéra Berlusconiho. Co že je to spojuje? Prý OBJEVOVÁNÍ! Chilané objevili milenky a manželky, které je čekaly nad dolem, voliči objevili kroužkování a italský premiér hru Bunga Bunga. Zdá se, že s Boučkem by nemusela být nuda.

20:20 - Moderátor Libor Bouček si všimnul ve čtvrté řadě partnera (profesního partnera) Ivety Bartošové Jarka Shimiho Šimka a vzkázal mu: Nepřestávej, jednou to bude pódium!

20:17 - Slavík dnes slaví 45. ročník. Letí to, že?

20:12 - Večer zahájil svým zpěvem Martin Chodúr. Tmavé sako, kravata, pohyby Toma Jonese - nic, čím by překvapil.

20:09 - Anna K. z místa v první řadě vyhodila Lucku Vondráčkovou. Ta měla velký problém pak pro sebe a svého bratra najít místo. Nakonec si sedla na kraj řady.

20:06 - Lucku Vondráčkovou doprovodil na galavečer její bratr. Tomáš Plekanec, se kterým Vondráčková chodí, je v Severní Americe.

20:04 - Karel Gott s Ivanou usedli do druhé řady. Ivana zvolila šaty starorůžové barvy a její kudrlinky ve vlasech připomínají vlnu ovečky.

19:59 - U baru postávají také Lešek Wronka a Michal David. Ten se po dlouhé době ocitl mezi vybranou společností NEJ zpěváků. Pánové si dávají whisky a becherovky.

19:51 - Na místě je i kapela Nightwork. Hoši dorazili v teplákových soupravách z 80. let. Na to, aby je do Státní opery pustili, musí mít speciální povolení. Dress code totiž porušují, co to jde.

19:48 - Makovička, který má oblek, ihned u baru objednal dvě vodky.

19:41 - Do Státní opery dorazila právě Lucie Bílá v doprovodu syna Filipa a přítele Petra Makovičky. Lucie má černo-stříbrné šaty korzetového střihu a vlasy vyčesané nahoru, směje se na všechny strany. Filipovi to sluší - má módní kostěné brýle a čapku.