Jelikož poslední díly Talentu nebyly moc sledované, Prima se rozhodla je oživit vystoupeními známých umělců. Po teplákové show NightWork a vypadlé bradavce Marty Jandové, s vystoupením souhlasil kontroverzní písničkář Xindl X se svou partnerkou Olgou Lounovou.

Bohužel nikdo netušil, že si zpěvák v přímém přenosu změní text jedné sloky u svého letního hitu Láska v housce. Místo verše "meny, kde půlka chodů je jenom do počtu,  a to je ten hlavní důvod, proč tu u okýnka váhám, zda tišit hlad s něčím, co nemám rád," zazpíval: "nabízíš mi talent v housce během týhle frašky pro rychlokvašky!"

Video
Video se připravuje ...

Xindlův "Talent v housce" Zdroj: Tv Prima

Vzhledem k tomu, že na odpolední generálce Ondřej zazpíval původní text, nikoho nenapadlo, že by to v přímém přenosu mělo být jinak. Ale přesto je vyjádření televize překvapivé.

Xindl X se také chtěl proslavit soutěží!

"Bereme to tak, že Xindl X potvrdil, že umí velmi rychle textovat a chtěl to divákům v přímém přenosu, který mu to umožnil, názorně předvést," řekla Blesk.cz tisková mluvčí TV Prima Jana Kocová. Na otázku, jaké z toho budou vyvozovat důsledky, odpovídají: "V tento moment neuvažujeme o tom, že bychom Xindla X penalizovali."

A co na to říká samotný aktér, Xindl X? "Chápu, že se většina lidí řídí heslem, koho chleba jíš, toho píseň zpívej, ale já si zpívám svoje písničky, které jsou v podstatě takové protestsongy. Talentem vyloženě nepohrdám, ale nemyslím si, že tyhle soutěže byly o hledání talentu. Nechci urážet soutěžící, ale pod slovem rychlokvašky mám na mysli, to, že z těchto soutěží vzejde jen velmi malé procento lidí, které showbusiness nesemele. Ze všech soutěží, co tu proběhly je jen jedna, která dokázala, že jde jít svou cestou, a to Aneta Langerová," řekl Blesk.cz muzikant.

Mysleli jsme si, že po tomto výstupu, je jisté, že by se Ládek do podobného klání nikdy nepřihlásil. Ale opak je pravdou. "Kdysi jsem vážně uvažoval, že to v jedné soutěži zkusím, ale poslal jsem pozdě přihlášku. Dnes jsem rád, že že si kariéru buduji vlastní cestou," tvrdí zpěvák.

Fotogalerie
3 fotografie