Vztah Lejly a Michaela byl několik měsíců veřejným tajemstvím. I když Kocábův náhlý rozvod s manželkou Marshou a její zpověď o tom, jak přišla na manželovu nevěru s exotickou kráskou, jasně hovořil o jejich vztahu, ani jeden ho nikdy nepotvrdil.

Obrat nastal před několika dny, kdy si Abbasová s muzikantem vyrazila na VIP premiéru čarodějnického snímku Harry Potter a o několik dní později nechyběli v gotické tvrzi v Dřevčicích u Prahy na benefičním představení Všechno jenom do putyk a ženským! s Vilmou Cibulkovou a Miroslavem Etzlerem.

Maminka si vyrazila s nimi

A k překvapení všech zamilované dvojici dělala společnost Lejly maminka Hana. Vzhledem k tomu, že se představení konalo pod záštitou nadačního fondu Assante Kenya založený Lejlou, tak starost o mamku padla na Kocába. Ten si svou potenciální tchyni si posadil vedle sebe a do začátku představení si s ní povídal. Na představení už Lejla nechyběla a po celou dobu svého milence zahrnovala úsměvy nebo ho něžně hladila po ruce.


Benefiční akce přinesla nadačnímu fondu 200 tisíc korun. „Po Vánocích sbalím z benefice získaných 200 tisíc do batohu společně s penězi nastřádanými z letošních akcí ASANTE a vyrazím na vlastní náklady do Keni. V Africe se totiž na převody z účtu moc nehraje. Jezdím tam zhruba dvakrát do roka, abych měla kontrolu nad projekty a zajistila jejich pokračování a další rozvoj, s koordinátory projektů nakupuji potřebný materiál a suroviny a domlouvám podmínky s dodavateli. Mám tak přehled o každé vydané koruně a mohu osobně ručit za transparentnost využití peněz,“ popisuje Lejla Abbasová svou africkou misi.

Fotogalerie
7 fotografií