21:37 - Při závěrečném tanci se k sobě Filip se svou tanečnicí pořádně tisknou. Bude znamenat konec v soutěži také konec jejich románku?

21:34 - Dnes večer v soutěži končí Filip Sajler. V mnohém si jistě oddechl. Do soutěže nastoupil jako totální dřevo. Z vařečky po čtyřech měsíci povýšil snad jen na taneční kvedlačku..

21:32 - Moderátoři vyřazování patřičně protahují. Své jisté má Aneta Lagnerová, Monika Absolonová, Saša Rašilov i Jitka Čvančarová. Ta od svého tanečníka dostala za postup letmé políbení na nos..

21:06 - Saša s Karolínou dostali průměrných 27 bodů. Teď je na divácích, koho pošlou z kola ven. Kdyby záleželo na porotě, vypadl by kuchtík Sajler.

21:05 - Porota jim za to dala 32 bodů. Pokořit je může ovšem ještě Saša Rašilov a zejména jeho tanečnice Karolína Majerníková, která při slowfoxtrotu dává při vysokých výkopech na odiv své skvělé nohy.

20:55 - Tak paso doble Moniky Absolonové a Václava Masaryka je opravdu tanec! Jedou skvěle, jejich výrazy v obličeji povahu tanec úžasně doplňovaly.

20:51 - Jednohubky i losos zabral. Z otloukaného páru se může stát hvězda večera. Dostali 31 bodů. Je to zatím dnešní nejvyšší skóre.

20:47 - Porotě právě přinesli občerstvení, talíř s jednohubkami. Jen aby jim z toho při pohledu na ladnou v lososových šatech oděnou Jitku nezaskočilo..

20:46 - Slowfoxtrot je pro Jitku výhra. Při pomalém tanci její pomalé nohy nikdo kritizovat nemůže.

20:44 - Sajlerovu invenci porota ocenila 21 body. Dneska je to slabota. Co předvede nyní Jitka Čvančarová? Ta se při tréninku s Lukášem Hojdarem nepohodla, až jí z toho vytryskly slzy a ona se musela jít uklidnit ven.

20:36 - Filip Sajler a Veronika Šmiková zatančili paso doble, do kterého si Filip přál začlenit prvek, který vypadal jako z kámasútry. Hodiny tréninku navíc, které Filip s Veronikou tráví, nese očividně ovoce. Marek Eben to decentně přirovnal k odrážení na lyžích...

20:27 - "Třeba se porota při tahání čísel smiluje," chlácholí dvojici Marek Eben. Nesmilovala. Dostali 22 bodů. Od Chlopčíka dokonce jenom čtyřku...

20:25 - Další tanečník, Pavel Kříž si pochvaloval, že ho dnes čeká pomalý tanec. Po rychlých kusech se prý cítí tak na zavolání záchranky... Jeho slowfoxtrot porotu také příliš nenadchl.

20:22 - Dvojice dostala pouhých 25 bodů. "Já jsem rozhodně spokojená," hlesla po výkonu Aneta.

20:18 - "Tohle nebylo paso doble," hodnotí Zdeněk Chlopčík. Také ostatní porotci příliš nadšení nejsou. Desítka to dnes asi nebude. Pochvalu ale Aneta zaslouží ale pochválení za šaty. Rozparek odhaloval téměř celé její nohy.

20:12 - První pár, který dostal v letošním ročníku soutěže 10bodové hodnocení, byla minule dvojice Aneta Langerová a Michal Kurtiš. Obhájí toto vysoké číslo také dneska?

20:00 - StarDance právě začíná. Uvidíme, jak se tance soutěžícím povedou dneska. Dosud byla nejvíc kritizována Jitka Čvančarové, které porota vytýkala pomalé nohy. Jak se jim její výkon bude líbit dneska?

19:57 - V publiku jako každý týden zasedla manželka Saši Rašilova Vanda Hybnerová s dcerou. Když byl na generálce, tančil se svou partnerkou Karolínou Majerníkovou ještě neoholený. Snad se dá do přímého přenosu do pořádku...

Fotogalerie
11 fotografií