"Jsem strašně stydlivá. Kdybych se někdy nechala fotit nahá, tak by to musel fotit nějaký můj kamarád, nebo kamarádka a ty fotky by musely být výhradně pro soukromé účely. Nikdy bych s nimi nešla na veřejnost," tvrdila donedávna Jandová, kterou jsme krátce poté, co jí v přímém přenosu vypadla bradavka, vyzpovídali.

Marto, když jste zpívala v Talentu, tušila jste, že je s vaším dekoltem něco v nepořádku?

Vůbec jsem o tom nevěděla a nevšimli si toho ani kluci z kapely. Protože kdyby si všimli, tak by mě určitě upozornili a nenápadně bych to dala do pořádku.

Kdy jste se o tom trapasu dozvěděla?

Až když přišel Pyco a začal se mnou vtipkovat na téma Janet Jackson a SuperBowl. V tu chvíli mi to došlo a já zrudla jak rak.

Viděla jste záznam svého vystoupení?

Ano, hned po přenose jsem si ho v zákulisí přehrála. Byla jsem z toho dost špatná, ale pak jsem si řekla, že to mohlo dopadnout ještě hůř. Dneska se tomu už směju.

Nebude teď při svých vystoupeních klidnější?

To v žádném případě. Já vždycky při zpívání skáču jako blázen a nikdy se nic nestalo. Asi špatné triko, příště si vezmu rolák (smích).

Co na to říkali vaši kamarádi?

Je, těch mi volalo během přenosu! Většinou se smáli a říkali, že to bylo super. Že jsem česká Janet Jackson (smích).

Viděl vás táta, Petr Janda?

Jojo, dívali se na mě i s manželkou Alicí. Hodně se smáli, ale pak se mi přiznali, že se celou dobu modlili, aby mi nevypadlo celé prso. Když jsem si to představila, tak se mi udělalo zle. Asi bych se zahrabala pod zem.

A váš přítel Viktor Mráz?

Smál se a říkal, že mi to moc slušelo :-)

Takže jste asi nezměnila názor, že by jste přijala nabídku nafotit se nahá do pánského časopisu?

To tedy ne. Když začínalo německé Popstars, kde jsem porotkyní, tak mi zase volali z německého Playboye a nabízeli hodně velký balík peněz. Ale opět jsem řekla ne. Žádné peníze mi zatím nestály za to, abych ukázala úplně všechno. Ale třeba někdy změním názor.

Vy se stydíte za své bujné poprsí?

A víte, že stydím? Ve škole jsme byla první, které narostly prsa a ještě takhle velká. Neustále si mě kvůli tomu někdo dobíral. A to ve mě zřejmě vyvolalo stud. Nemám ráda, když se někdo zajímá o můj dekolt.


Fotogalerie
7 fotografií