"Jsem velmi potěšen, že mé pozvání přijal pan Havel se svou ženou. Samozřejmě ode mne dostanou knihu i s věnováním," netajil své nadšení z přítomnosti Havlových Müller, který ve středu v pražském Buddha baru knihu slavnostně pokřtil. Role kmotra se zhostili světově uznávaný fotograf Jan Saudek a zpěvačka Klára Vytisková.

"Jou to nádherné fotky, kéž bych taky tak dobře fotil," vtipkoval Saudek, který během křtu Richarda překvapil, když mu vlepil polibek přímo na ústa!

Na většině snímků z cest po západní Evropě a USA jsou ulice měst nebo různé zajímavé prostory. "Stydím se fotit lidi. Přijde mi hrozně nepříjemné mít foťák, sednout si k někomu a fotit," tvrdí Müller.

Fotogalerie
11 fotografií

Muzikantova kniha přilákala i vdovu po Petrovi Mukovi Evu. "Nerada chodím na veřejné akce, ale Richard byl Petrův velký kamarád, a proto jsem jeho pozvání ráda přijala," vysvětlila svou přítomnost vdova po Mukovi. Müller se stejně jako Petr Muk léčil s maniodepresivními stavy.

"Momentálně se cítím docela dobře, úplně jsem přestal pít alkohol a cokoliv kouřit. Jediné, co mě trápí, je má váha, potřeboval bych ještě něco shodit, ale tak rád jím," řekl Blesk.cz Richard, který momentálně připravuje koncertní turné.