"Po nějakém čase jsem se seznámil s Petrem Hannigem, ano s tím, co objevil Lucku Bílou. S Luckou jsem se už taky potkal dříve v Radosti FX při akci boje proti AIDS. Já tam tancoval a měl na hlavě takovou čepici ve tvaru kondomu, prostě jak blbec, a najednou přišla velmi zajímavá slečna s velkýma prsama a já, jelikož jsem neměl televizi, tak jsem nic netušil! Barman povídá: "Ta má silikony," a já říkám: "Nemá, to jsou její," a on: "Néé, fakt," vzpomíná ve své knize na setkání s naší nejúspěšnější zpěvačkou Lucií Bílou pornokrál.

V Robertovi zahlodal červíček zvědavosti a jal se zápletku s ňadry vyřešit po svém.

"Tak jsem šel přímo k ní a říkám, sorry, že se ptám, ale ty prsa jsou tvoje nebo silikony? A ona, si sáhni, tím mě úplně rozhodila, tak jsem se tak lehce dotknul a šel pryč. Dva chlápci, co tam s ní byli, jen koukali a nechápali. Koneckonců já také ne, když mi barman řekl, že to je Lucka Bílá. Podle jména jsem samozřejmě věděl, kdo to je."

Pro Petra Hanniga provozoval sex

Krátce po této historce začal Robert pracovat pro hudebníka a producenta Petra Hanniga. "On založil takové malé erotické divadlo na I.P. Pavlova, které bylo pouze pro cizince a já tam po večerech dělal live show. Sice nic moc peníze, ale byl to stálý příjem, což bylo super."

Jednou z prvních lásek Rosenberga byla Lejla Abassová, která stejně jako on tančila v klubu Radost FX.

"Třeba když jsem chvíli chodil s Lejlou Abassovou, která je dnes moderátorka Óčka a mluvčí Kocába. Lejla byla tenkrát mladá, strašně hodná a uvědomělá, měla velké srdce a chtěla pomáhat dětem v Africe. Myslím, že jsme si rozuměli po všech stránkách. Znal jsem se i s její maminkou a poznal i sestru, ale ta si mě asi nepamatuje."

Rosenbergův životopis je velmi kontroverzní a otevřený. Pro hodně lidí to asi nebude příjemné zjištění, že v knize jsou uvedena jejich celá jména, firmy, agentury nebo místa setkání. Nechme se překvapit, co kniha, která se na pultech objeví již dnes, způsobí.

Každopádně se Roberta Rosenberga můžete na vše, co vás zajímá, zeptat na chatu Blesk.cz ve čtvrtek 4. listopadu od 13 hodin.


Fotogalerie
4 fotografie