Přítelkyni Báru Radek požádal o ruku po více než dvou letech známosti stylově na Eiffelovce. „Osud nás trochu předběhl, už máme na cestě dvojčata, Barunka je v pátém měsíci, ale stejně je to romantika,“ radoval se na své svatbě Kuchař. Novomanžele v pražském hotelu Chateau St. Havel oddával stejný úředník jako před časem Petru Faltýnovou a Šimona Štekla.

S manželkou čekají dvojčata

Radek Kuchař právě dostavěl pro rodinu dům, na Vánoce už budou bydlet ve svém, a chce mít s Bárou aspoň pět dětí. Diváci Radka znají taky jako hvězdu filmu Perníková věž, hrál například vyděrače v Crash Road a jeho hlasem promlouvá Eric ze seriálu Kriminálka Miami. „V dabingovém studiu jsem každý den, mám tu práci strašně rád. Taky jsem si říkal, že bych se vrátil k divadlu. Ale to může podle mě dělat jen člověk, který je už zabezpečený, tím se nedá živit,“ dodal novomanžel, který vedle dabování podniká v dopravě.

Radek Kuchař si první roli ve filmu Modrooký zahrál už jako prvňáček. Jako kluk se objevil v Duchu freonovém, v Císařových nových šatech, s Lucií Vondráčkovou potom uváděl pořad Kečup a Marmeláda. Velkou roli měl jako věčně zfetovaný Radek v Perníkové věži, hrál v seriálu Případy detektivní kanceláře Ostrozrak, v seriálu Hospoda a On je žena.

Fotogalerie
4 fotografie