O některých se již mnoho napsalo, ale přesto nám nedalo, aby se v naší TOP 7 neobjevili. Většina z nich už má jasno, kam jejich kroky povedou, ale ne vždy je to ve stopách svých slavných rodičů.

Josef Abrhám ml. (33)

Úspěšný scénárista a režisér je synem nejznámější filmové Popelky Libuše Šafránkové a prohnaného vrchního Josefa Abrháma. Syn slavného hereckého páru našel své místo za kamerou. V jeho dokumentech se objevil i jeho otec (nebo alespoň hlas). Svému synovi, jako jedinému, dovolil herec natočit jeho portrét Tata.

Autor: 

Janek Bartoška (23)

Tak tenhle fešák svého otce, herce a prezidenta Karlovarského filmového festivalu Jiřího Bartošku rozhodně nezapře. A to nejenom svým rebelským životním postojem, ale i velmi atraktivním vzhledem. Janek momentálně studuje v Americe na filmové škole.

659540:gallery:true:true

Jan Potměšil (32)

Dramaturg z České televize je synem herecké legendy Ladislava Potměšila, který momentálně září v seriálu Cesty domů. Honza si se svým otcem zahrál v jedné epizodě seriálu Hospoda, ale tím jeho herecká kariéra skončila. Nyní je vedoucím projektu StarDance.

Autor: 

Matěj Dejdar (11)

Nadějný hokejový útočník pražské Sparty je synem herce a seriálového Ozzáka Martina Dejdara. Matěj se odmala věnuje hokeji a jeho velkým snem je se v roce 2018 dostat na Olympiádu.

Autor: 

Jakub Svoboda (5)

Syn tragicky zesnulého hudebního skladatele Karla Svobody a prezidentky nadace Venduly Auš Svobodové si místo v topce nej synů slavných rozhodně zaslouží. Modré velké oči, blonďaté vlasy do pasu a nezkrotný temperament stručně charakterizují malého Jakuba, mezi jehož koníčky patří hra na klavír.

Autor: 

Marek Ciccioti (22)

Herečka Simona Stašová má staršího syna Vojtu s italským profesorem Eusebiem Ciccitim, který byl jejím druhým manželem. Marek studuje na Karlově univerzitě obor Genetika. Babičkou studenta je známá herečka Jiřina Bohdalová.

659543:gallery:true:true

Martin Donutil (19)

Pohledný mladík se vydal ve stopách svého otce, herce a baviče Miroslava Donutila. V sedmi letech si Martin zahrál v seriálu Hotel Herbich, posléze Josef a Ly a pak s tátou v jeho cyklu 3+1 s Miroslavem Donutilem.

659542:gallery:true:true