„Byl to zřejmě nějakej fetišista, který touží mít moje kalhotky a podprsenky,“ je v šoku Hanychová, která škodu vypočetla na půl milionu korun. Modelka teď vážně přemýšlí, jestli se domu, který jí za poslední rok nadělal spoustu nepříjemností, defi nitivně nezbavit. „Asi ho konečně prodám,“ svěřila se Blesku Agáta, která kvůli vykradenému ateliéru u svého domu nemá téměř co na sebe. „Asi budu chodit nahá,“ smála se Agáta

Bude teď chodit Hanychová nahá?

Výčet oblečení, o které modelka přišla, je opravdu nekonečný. „Zimní oblečení 50 párů bot, 30 kabelek, 40 podprsenek a veškeré šminky,“ vypočítávala naštvaná Hanychová, která nevěřila vlastním očím, když včera ráno přijela domů.

„Byl tam vyštípnutý zámek a všude po zahradě se válely prázdný ramínka. V domě spal můj dělník, který si ničeho nevšiml,“ popsala modelka a okamžitě zalarmovala policii. Pachatel ale musel jít najisto a věděl, co chce, protože ukradl jen značkové oblečení, kolem zahradní sekačky prošel bez povšimnutí.

Případ nyní šetří policie a modelka doufá, že svoje hadříčky ještě někdy uvidí. Proto se rozhodla prostřednictvím Blesku případnému nálezci nabídnout odměnu v hodnotě padesáti tisíc korun. „Prosím, je už zima, potřebuju své teplé oblečení zpátky,“ volá Agáta.

Fotogalerie
6 fotografií