Pevná objetí, vášnivé polibky, společné popíjení drinků... To je první společný večer Dary Rolins a Matěje Homoly strávený na veřejnosti. Přes tři roky se rodičům malé Laury (2,5) dařilo své city tajit a neustále mlžit, zda spolu jsou, nebo nejsou. Co se stalo, že se rozhodli všem svou lásku dokázat?

Dara uspořádala slavnostní otevření svého prvního obchodu s designovým nábytkem. A aby měla jistotu, že se o něm bude všude psát, pozvala Matěje Homolu.

Doposud se milenci společnému focení nebo návštěvám večírků vyhýbali, ale na čtvrteční party došlo k nečekanému obratu. Od Homolova příchodu se od sebe téměř nehnuli. Každou chvíli se objali, políbili nebo společně popíjeli drinky na baru. Když zpěvačka musela vyřešit nějakou pracovní záležitost, zabavila frontmana kapely Wohnout velká kamarádka Dary Rola Brzobohatá.

Z večírku rovnou pro obvinění na policii

"Prožíváme s Matějem asi nejkrásnější období. Jsem šťastná, že přišel na můj opening, i když věděl, že tu bude spousta fotografům, kterým se po celou dobu našeho vztahu vyhýbá," zajíkala se štěstím Rolins.

Dara se snažila být veselou hostitelkou, ale nemyslet na to, že ji v pátek ráno čeká návštěva policie, kde se dozví, jak to s ní v případu smrtelné nehody, při níž pod koly jejího terénního vozu zahynul Jindřich Rotrekl (†63), vůbec vypadá, stejně nedokázala. Podle informací Blesk.cz by jí mělo být sděleno obvinění.

"Právě kvůli tomuhle jsem otevření svého obchodu o měsíc posunula, ale policie případ uzavřela teprve nedávno, když už jsem měla vše domluvené. Opravdu netuším, co mě čeká, modlím se, aby vše dobře dopadlo pro obě strany," prohlásila smutným hlasem zpěvačka.

Bude moderovat Slavíky

Po tragické autonehodě všichni nad zpěvačkou lámali hůl, ale ta se s vervou pustila do práce. Snad aby přišla na jiné myšlenky. Kromě otevření obchodu a koncertů ji čeká moderování ankety Český Slavík, která se 27. listopadu uskuteční ve Státní opeře Praha.

"Nabídka na moderování přišla nečekaně a nejdřív jsem ji odmítla. Později jsme se o tom znovu bavili, režisér Michal Čech mi řekl, že se nemusím bát a že to zvládnu. Po několika rozhovorech jsem tu myšlenku připustila i já a řekla jsem si, že bych byla srab, kdybych tu nabídku tak rychle smetla ze stolu," míní Dara.

Fotogalerie
12 fotografií