"Danielovi byl rok a půl, tak si myslím, že bylo na čase přestat. Tak se snad už nebude psát, že mám silikony. Prsa už nejsou tak velká. V Americe jsem ale našla skvělou podprsenku, která zvětšuje až o dvě čísla. Tak tu teď budu nosit," pochlubila se Blesk.cz Verešová.

Modelka sice na akci dorazila v šatech s hlubokým výstřihem, ale už to opravdu není to co bývalo. "Asi budu muset zase otěhotnět nebo si konečně nechám udělat silikony," vtipkovala Andrea, která se s dalšími slavnými jmény objevila na opening party luxusního obchodu se šperky.

Jandová utratila 17 tisíc za prsteny

Nová značka na českém trhu má jednu ojedinělost, a to, že každý náramek je originální kus. (zákazník si sám na jednoduchý náramek nasazuje ozdobné kroužky, cena záleží na výběru materiálu i počtu, pozn. red.). Na zahajovací party si celebrity mohly v hodnotě tisíc eur samy sestavit náramek. Toho využila i Marta Jandová, která si z krámku v obchodním centru Chodov odnesla ještě dva prstýnky.

"Na začátku večera jsem odpovídala do rozhovorů na otázku, který šperk mám doma nejdražší. Řekla jsem, že sama bych za šperky velké peníze nikdy neutratila a ten nejdražší je prstýnek s briliantem od táty k třicetinám," řekla Jandová. "To, že je nejdražší, zůstává, ale tady jsem to nevydržela a nad limit jsem si koupila ještě dva prstýnky za 17 tisíc. Tolik jsem v životě za šperk nedala.  No co, hodně pracuji, tak si to můžu občas dovolit," dodala zpěvačka.

Nádherné šperky přišla okouknout i Kateřina Hrachovcová, Iveta Lutovská, Jana Bobošíková nebo Renata Langmannová.

Fotogalerie
5 fotografií