"Před několika měsíci jsem začala nosit podpatky a musím přiznat, že mě hodně baví, najednou si připadám tak žensky. Když jsem kývla na StarDance, tak jsem právě z podpatků měla největší strach, ale po čtrnácti dnech se ukázalo, že největší problém mi dělá počítání taktů," prozrazuje Aneta, která v soutěži tancuje s profesionálním tanečníkem Michalem Kurtišem.

Soutěž vypukne až 30. října, ale taneční tréninku už jsou v plném proudu. "Učíme se dva povinné tance rumbu a waltz. Když mě vede Michal, tak je to pohoda, ale běda, když mě vypustí samotnou do prostoru, najednou jsem jak slon v porcelánu," usmívá se zpěvačka. "Hodně lidí včetně mě si myslí, že jsem poleno, ale třeba překvapím," dodává vítězka první řady Superstar.

Langerové byla účast nabídnuta poté, co ji kvůli zdravotním problémům odřekla herečka Taťjana Medvecká. "Když mi z České televize zavolali, okamžitě jsme řekla ne, ale pak jsme o tom začali mluvit s bráchou a s mými nejbližšími a najednou mi to tak šílené nepřišlo," tvrdí Aneta.

Fotogalerie
4 fotografie