Brousek s dcerou kosmonauta Vladimíra Remka Annou randí už dva roky a byla to právě ona, kdo ho odloudil od manželky Adély Gondíkové. Moderátorka sice věřila, že se její manžel vybouří a vrátí se k rodinnému krbu, ale Ondra to s Annou myslí opravdu vážně.

Kdy bude svatba?

Jejich společnou budoucnost vidí růžově i Brouskův děda, herec Josef Mixa. "Je roztomilá a milá. Na herečku až moc klidná a zaražená. A to se mi líbí. Vypadá to, že by to Ondrovi konečně mohlo vyjít a já bych šel zase na svatbu," netají své nadšení z nastávající snachy legenda českého filmu. To muzikant je oproti svému dědovi na slova o druhé veselce skoupý, prý je to předčasné. Na druhou stranu odmítá, že by se už nikdy nechtěl ženit.

Milenci od začátku vztahu bydlí ve společné domácnosti, ale na prknech, co znamenají svět, se setkali teprve nedávno. V Divadle Na Fidlovačce v anglické hře s názvem "Jen žádný sex prosím, jsme přece Britové! aneb Všichni v tom jedou" hrají manželskou dvojici.

Zvládá milenku i péči o dceru

"Je to bláznivá komedie o tom, co se všechno může stát, když zásilkový obchod pošle mladým manželům místo švédských skleniček erotické zboží. Nikdy jsem v takové hře nehrál, takovéto komedie jdou skvěle mému tatínkovi," prozradil doma.cz nejmladší z rodu Brousků. "I když hra říká Jen žádný sex, tak v životě žiju přesně naopak. Můj vztah je naprosto v pohodě. Starám se o svou dceru Nelinku, kterou jsem doprovodil i do první třídy," chlubí se Ondřej, který je rád, že jeho dcerka je hudebně nadaná, hraje na piáno a zpívá.

Zatímco Brousek si vztah s Remkovou naplno užívá, jeho exmanželka se podle informací Blesku zapletla s ženatým hercem Jiřím Langmajerem.

Fotogalerie
1 fotografie