"Ivetin hit Heja, Heja, je fakt bomba. Všem, kdo tvrdí, že je to sra*ka, chci vzkázat, že se pos..li. Tahle písnička se tady bude hrát ještě sto padesát let," řekl Blesk.cz Sagvan, který Ivetin hit včera (pondělí) na večírku muzikálu Děti ráje slyšel poprvé a rozhodně ne naposled. S přísunem bublinek se zvyšovala Sagvanova potřeba nutit dýdžeje, aby stále dokola pouštěl Heja, Heja.

Tofi i přes nedávné zranění kolene a sádru od půl stehna po kotník na Ivetinu píseň i tančil! Sice jeho křepčení připomínalo postřeleného koníka, ale to jemu ani jeho fanynkám vůbec nevadilo.

Bartošová do Dětí ráje?

Dokonce došlo i na otázku, zda by Ivetu znovu nepřizvali do Dětí ráje. "Nebylo by to špatné, ale Iveta má strašně moc práce, takže by určitě nestíhala. A ještě je tu jedna věc, za ten rok, co hrajeme, se vytvořila super parta, kterou bychom neradi měnili," tvrdí autor muzikálu Tofi.

Protagonisté muzikálu Děti ráje se poprvé sešli po divadelních prázdninách, a tak si to náležitě užívali. "Děti mi už chyběly, na hraní se těším jak malý kluk," tvrdí Braňo Polák. Ve středu si herci opráší, co přes prázdniny zapomněli, a v pátek odstartují již druhou sezonu muzikálu složeného z písniček Michala Davida.

Na party nechyběli producenti muzikálu Petr Dodal, Michal Běloušek a Viktor Mráz, který se nedávno vrátil z pánské jízdy na jachtě plavící se v řeckých vodách.

Fotogalerie
10 fotografií