"Sice jsem vždy tvrdil, že už se neožením, ale teď říkám ano. Pavlínka by se už dávno vdávala, ale já jsem odmítal," řekl v talkshow Mr.GS Honza Nedvěd, který s bývalou pokladní ze supermarketu žije již devět let.

Sexu mám dostatek

"Jsem teď opravdu šťastný. S Pavlínkou si všeho užíváme dosyta, intimní stránku nevyjímaje. Sice Pavlínka občas nadává, že moc pracuji a mám na ni málo času, ale dohodli jsme se, že polovinu z měsíce budu skládat, koncertovat a podle svého odpočívat a druhou se jí věnovat," prozrazuje známý písničkář.

Na další svatbu Nedvěd přistoupil, ale stát se pošesté otcem odmítá. "Vzhledem ke svému povolání nemohu tuto odpovědnost přenést na Pavlínku, je to velmi citlivý tvor. Už by si se mnou neužila ty další roky, co budu ještě na světě," říká písničkář, jenž má z předchozích manželství dvě dcery a tři syny.

Denně vypil lahev ginu a vykouřil 100 cigaret

V zábavném pořadu moderátorů Richarda Genzera a Michala Suchánka se Nedvěd rozpovídal o poslední, třetí mozkové mrtvici.

"Naposledy to se mnou seklo, když jsem se rozvedl. Naplno jsem si užíval života - koncertoval, skládal, chodil na tramp, ale k tomu jsem vypil lahev ginu a vykouřil sto cigaret. Jednou jsem takhle seděl v bance a najednou se mi udělalo zle, a pak už nic nevím," říká folkař. "Asi rok a půl jsem se dával dohromady. Učil jsem se psát, číst, mluvit, hrát na kytaru, ještě, že jsem u sebe měl Pavlínku," dodává Honza.

Na svůj první koncert po mrtvičce dnes Nedvěd vzpomíná s úsměvem. "Půl hodiny před vystoupením jsem byl jak ochrnutý. Hodil jsem do sebe devět panáků a hned se mi skvěle zpívalo a hrálo."

Fotogalerie
2 fotografie