"Jsem v cílové rovince příprav módního projektu, který v Praze spustíme už na začátku listopadu,“ potvrzuje Petr Svoboda.

Oblíbená značka příznivců osobitého, pohodlného a lehce provokativního stylu byla v České republice dostupná jen v e-shopech. Modely s písmeny A&F již za necelé dva měsíce budou k dostání v nově otevřeném butiku nedaleko pražského náměstí Republiky.

Oživí tátovy hity

Svoboda je momentálně aktivní nejen v módním byznysu. Ještě před odletem za oceán jednal s producentem Oldřichem Lichtenbergem o plánovaném muzikálu Lady Carneval, který má být postaven na písních jeho zesnulého otce.

"Olda mě poprosil, abych mu pomohl s přípravou Lady Carneval. Udělal jsem proto hudební sestavu a námět, ten samozřejmě ještě rozvine ostřílený scénárista,“ upřesňuje Petr Svoboda a dodává: "To, jak bude prezentováno tátovo dílo, je pro mě důležité. Nechci, aby vznikla neúspěšná crazy komedie, která zmizí po pár měsících. Jediné opravdu podstatné je to, aby muzikál byl dobrý. Kdo ho napíše, a zda vznikne nyní nebo za pět let, je úplně jedno.“

Fotogalerie
2 fotografie